EXCLUSIV Laurette, decizie radicală după ce fiica ei a fost umilită la școală pentru că e mulatră

laurette-atindehou-site.jpg

Laurette a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! în cartierul Pipera, unde se va muta în ianuarie

Decizii radicale pentru Laurette Atindehou după episodul scandalos de luna trecută, când fetiţa ei a fost bătută de colegi la şcoală. Mulatra se mută din Bragadiru, într-o casă nouă în Pipera şi îi schimbă fiicei sale şcoala. Locuinţa a costat peste 110.000 de euro, iar din ianuarie vor locui în ea.

Au trecut trei săptămâni de când fiica celebrului manechin Laurette Atindehou (35 de ani) a fost bătută şi umilită la şcoală de câţiva colegi de clasă. Lumea a empatizat cu mulatra şi micuţa ei care a rămas fără dintele definitiv din faţă, după ce a fost împinsă în mod intenţionat. Pentru că a simţit că se luptă cu morile de vânt pentru a-i face dreptate copilului ei, vedeta a luat o decizie extrem de înţeleaptă care o va avantaja pe termen lung.

33.jpg

Vila are 4 dormitoare şi grădină cu terasă
Foto: Blitz

 

Aşadar, a hotărât să o mute pe Serena de la  şcoala nr 146 ”I.G. Duca” din Panduri , la una din Pipera, acolo unde şi-a luat şi casa. După cum se ştie, vara trecută vedeta şi-a vândut vila din Bragadiru şi a ales cu banii obţinuţi să îşi cumpere alta, în zona bogătaşilor, deşi iniţial îşi dorea să plece din România şi să se stabilească în America. Iată că, în urmă cu câteva luni, ea şi-a achiziţionat o nouă locuinţă superbă, ”la roşu” cu preţul de 110.000 de euro. Vila are 150 mp utili, 4 dormitoare, 3 băi, living, bucătărie şi beneficiază şi de o grădină cu terasă.

Şi-a transferat fata la altă şcoală

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe celebra mulatră în câmpul muncii, în timp ce cumpăra materiale de construcţii de la o firmă de profil. După ce a ajuns acasă, a vorbit cu muncitorii şi a intrat să facă inspecţie. Locuinţa este foarte frumoasă, iar în zona respectivă locuiesc Andreea Marin, Anda Adam sau Oana Roman, aşa că Laurette are vecini de soi acum. ”Da, mi-am cumpărat o căsuţă aici, însă nu renunţ nici la ideea de a pleca în America. Oricum casa e importantă pentru că pot să o închiriez dacă plec, iar în cazul în care nu m-aş acomoda acolo, vin tot aici. Cred că ne vom muta aici după sărbători. E aproape gata, am aproape tot mobilierul.

44.jpg

Laurette este topită după fiica ei, Selena

Sunt foarte fericită în primul rând pentru Serena, pentru că o voi muta de la şcoala aceea unde i s-au petrecut lucruri urâte. Îmi doresc ce este mai bun pentru ea, aşa că pasul ăsta face parte din acele lucruri”, ne-a spus Laurette Atindehou extrem de fericită, mai ales pentru că ieri a fost ziua fetiţei sale. Micuţa Serena a împlinit vârsta de 8 ani, iar mama sa a făcut o postare extrem de  emoţionantă pe Facebook. ”La mulţi ani, prinţesa noastră! Fie ca lumea să strălucească precum soarele pentru tine, aducând daruri, bucurie şi prieteni adevăraţi, cu care distracţiile vor fi de neuitat! Fiecare zi să fie în culorile curcubeului! Bucură-te de momentele dulci ale vieţii, fugi, sari, joacă-te cu prietenii, mănâncă ciocolate şi creşti sănătoasă!!! Mami te iubeşte mult aşa cum spunem noi înainte de culcare! De la pământ la cer, înapoi şi dincolo de Univers! O  să lupt pentru tine toată viaţa mea, ca să ai numai bucurii şi fericire şi nimeni să nu îţi facă rău”. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1