Exclusiv! Laurette, decizie radicală! Divorţează după 10 luni de mariaj

laurette-2-896515.jpg

Laurette divorteaza, Ciprian Nistor, Gherla, Jilava, casnicie, puscarie, inchisoare
Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit pe 21 februarie
foto: arhivă personală

Viaţa amoroasă a lui Laurette (33 de ani) bate orice telenovelă! În februarie s-a măritat, în puşcărie, iar acum se pregăteşte să bage actele de divorţ, după 10 luni de mariaj consumat printre gratii. Neînţelegerile şi caracterul coleric al soţului, închis la penitenciarul Gherla, au determinat-o pe mulatră să ia această decizie.

Pe 21 februarie, în luna dragostei, Laurette Atindehou şi afaceristul Ciprian Nistor spuneau „Da” într-un cadru atipic, nu la casa căsătoriilor, ci în penitenciarul Jilava, unde bărbatul era închis la acea vreme pentru o evaziune de 3 milioane de euro. Iată că dragostea la distanţă, întâlnirile cu porţia şi regimul de detenţie au afectat iremediabil căsnicia mulatrei, care s-a decis să bage actele de divorţ. Decizia este surprinzătoare pentru toată lumea căci la începutul relaţiei, Laurette declara sus şi tare că şi-a găsit liniştea şi fericirea: ”Chiar sunt liniștită și fericită. Ciprian este bărbatul ideal, matur, omul care m-a ajutat mult”. Însă atunci nici nu bănuia ce calvar avea să urmeze. De câteva luni, mai precis din vară, mulatra și Ciprian Nistor, soțul mutat între timp la penitenciarul Gherla (jud. Cluj), unde-și ispășește pedeapsa de 15 ani pentru o evaziune fiscală de 3 milioane de euro, nu se mai înțeleg deloc, iar de vină ar fi el, nu ea.

2-bd-laurettesdfgsdfg.jpg

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în penitenciar, în prezenţa câtorva prieteni

Afaceristul ar fi devenit gelos, extrem de recalcitrant, a început să-i interzică soţiei multe lucuri, ba chiar să pună anumite persoane să o urmărească. Astfel, fiecare conversație cu el, fie că era prin telefon sau faţă în faţă, la vorbitorul de la Gherla, se desfășura cu urlete și cu înjurături. Laurette a încercat să-i înțeleagă comportamentul, să mai lase de la ea, însă a observat că tot efortul ei era în van. Însă, în ultimele luni, mulatra nu a avut cu cine să se mai înțeleagă, din contră, s-a simțit amenințată de soțul ei, motiv pentru care a luat o decizie radicală: să divorțeze de soțul aflat la pușcărie. ”Așa este. Laurette divorțează. Îndură prea multe din cauza lui. Din august, de când i-au dat sentința maximă, omul parcă a înnebunit. A avut o altercație cu cei de la Jilava apoi, după ce a fost mutat la Gherla, s-a răzbunat și pe nevasta lui. Nu suportă că el e acolo, că mai are de stat atâția ani la pușcărie și a început să-i interzică multe lucruri, să o amenințe”, a declarat, pentru Click!, o sursă din prejma mulatrei. Apropiaţii spun că divorţul va trebui parafat tot la puşcărie, acolo unde, de altfel, cei doi s-au căsătorit. Procedura nu este cu mult diferită, însă presupune timp şi birocraţie în plus.

 

evomag.ro%20

Loading...