EXCLUSIV Joana Benedek s-a pocăit și a renunțat la telenovelele sexy. Diva serialelor mexicane a dispărut de doi ani din lumina reflectoarelor, după ce tatăl româncei a încetat din viaţă

joana-benedek.jpg

joana-benedek
Joana a jucat în telenovelele de succes ”Prietene şi rivale”, “Angela”, “Păcatele iubirii” şi “Dos Hogares”. A fost și prezentatoarea unei emisiuni de divertisment.

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Joana Benedek, născută în România şi stabilită de 29 de ani în Mexic, a fost o răsfăţată a producătorilor de telenovele datorită trupului de zeiţă, a zâmbetului angelic, dar şi a talentului actoricesc.

ri principale în seriale, devenind diva Americii Latine. De doi ani, însă, de când tatăl ei a murit, Joana a refuzat orice rol. Joana avea doar 15 ani când a plecat în lume să-şi caute un loc de muncă. S-a stabilit în Venezuela, apoi în Mexic, Ţara telenovelelor, în speranţa că aici îi va surâde norocul.

În 1997 a prins un contract cu o prestigioasă companie cosmetică din New York, perioadă în care a studiat actoria la vestita academie Susan Grace. A fost remarcată imediat de un producător mexican de seriale siropoase, care i-a oferit un prim rol, în 1991, în ”Rubi Rebelde”, iar de atunci contractele au venit ca pe bandă. Din păcate, actriţa a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în 2013, după decesul tatălui ei. „De o bună perioadă s-a închis în ea şi s-a dedicat lui Dumnezeu. A fost o tragedie pentru ea că şi-a pierdut tatăl şi a preferat să iasă din televiziune. Mama sa a plecat acolo, în Mexic, bunicii i-au rămas în ţară, însă nu mai e cum a fost. A rupt contactul cu mulţi prieteni, iese tot mai rar în public”, ne-a povestit o prietenă foarte bună de-a ei, din România. Click! a aflat că actriţa româncă era pasionată de yoga şi de rugăciune şi înainte de a-şi pierde tatăl, şi-a amenajat, în casa ei din Mexic, un adevărat altar, unde se ruga pentru noroc şi pentru bunăstare. „Părinţii ei se despărţiseră, mama ei se mutase cu ea în Mexic, dar tatăl, grav bolnav, rămăsese în ţară. Joana şi-a ajutat mereu cu bani membrii familiei, care nu stăteau pe roze cu banii. Nu mai e activă pe reţelele de socializare şi mesajele care le postează sunt doar despre Dumnezeu şi despre calea dreaptă”, a povestit, pentru Click!, o altă prietenă de-a actriţei. Românca are şi afaceri cu imobiliare, la Miami, aşa că veniturile îi asigură un trai îmbelşugat, chiar dacă n-ar mai reveni la marea ei dragoste, actoria. Fanii ei speră ca decizia artistei să fie doar una pe termen limitat.

A prezentat un Revelion în România

În 2008, Joana a prezentat „Revelion Magic” la TVR 1, împreună cu solistul de muzică populară Gelu Voicu. Timp de patru ore, actriţa a prezentat un program de divertisment, în care a invitat magicieni, cântăreţi şi dansatori, mulți dintre ei veniţi din Spania.

A jucat în seriale văzute şi de români

Postul Acasă TV a difuzat două telenovele celebre în care a jucat frumoasa româncă Joana Benedek. “Destilando Amor”, tradusă “Tequila cu suflet de femeie!”, a fost lansată în 2007, iar “Mujeres enganadas” (“Femei înșelate”) a făcut furori în Mexic în 1999.

Preferata revistelor pentru bărbaţi

Românca a apărut, ani la rând, în ipostaze sexy, și pe paginile celor mai importante reviste din țara de adopție. ”Sunt cea mai mare vânzătoare de coperte din Mexic”, se mândrea ea, în urmă cu câțiva ani.

Joana Benedek .jpg

Joana Benedek
“Femei înșelate” (1999)

 

Joana Benedek .jpg

Joana Benedek
“Tequila cu suflet de femeie” (2007)

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5