EXCLUSIV - Iulia Vântur: «În India am luat-o de la zero»

14_iulia-3.jpg

Iulia Vântur

De săptămâna trecută, de când a revenit în ţară, Iulia Vântur (38 de ani) se află într-o cursă contra cronometru. Va prezenta „Cerbul de Aur” de la Braşov, în zilele de 30, 31 august şi 1 septembrie, iar pentru asta se pregăteşte intens. Printre drumuri la TVR, vizite la stilişti, program de sală şi ore de vocalize, vedeta ne-a vorbit şi despre viaţa ei în India.

Click!: Ce lucruri mai ai de pus la punct?

Iulia Vântur: De când am ajuns în România nu am avut timp nici să mănânc, să dorm îndeajuns. Am de făcut vizite la designerii cu care am avut o colaborare frumoasă până acum, de stylingul meu se va ocupa stilista care mi-a fost alături timp de 8 ani la „Dansez pentru tine”, care mă cunoaşte, ştie ce mi se potriveşte.

14_iulia-3toata.jpg

Iulia Vântur va prezenta Festivalul ”Cerbul de Aur” pe 30, 31 august şi 1 septembrie

Am reunit echipa, inclusiv fotograful nostru este cu noi la “Cerb”. Am cunoscut şi echipa TVR pentru filmările de promovare, am lucrat foarte bine împreună. Nu am tăiat de pe lista activităţilor sportul şi orele mele de vocalize, de canto. Mi-aş dori să am timp să dorm. Şi să mănânc la timp.

În afară de toată această oboseală, cum te simţi? Ai emoţii?

Deocamdată am atât de multe lucruri de pus la punct, încât nu am avut prea mult timp să las emoţiile să mă cuprindă. Cel mai probabil voi avea când voi urca pentru prima dată pe scenă, până când voi simţi publicul din Piaţa Sfatului, răspunsul lui.

14_sigla-cerbul-de-aur-r.jpg

sigla "cerbul de aur"

Am amintiri frumoase de  la “Cerbul de Aur”, am crescut urmărind recitalurile de la Braşov, acest proiect are şi un impact emoţional pentru mine, aşa că, probabil, emoţiile vor fi mai mari. Dar sunt convinsă că va fi frumos. Eu şi Gabriel Garko avem misiunea de a duce istoria mai departe, ne onorează şi ne responsabilizează foarte mult.

Cum ai lăsat lucrurile în India şi ce te aşteaptă la întoarcere?

Eram în înregistrări şi în pregătire pentru un proiect foarte frumos. Nu m-am rupt total de activităţile de acolo.

14_h_53545093.jpg

Salman Khan

Cu toată agitaţia de aici, trebuie să ţin pasul şi cu proiectele pe care le-am lăsat în India. Nu pot pune stop. Zilele trecute a fost lansată o piesă cântată de mine, pentru filmul “Genius”. 

Cum e viaţa ta acolo, ce îţi place, ce nu?

Viaţa acolo a fost de la început foarte provocatoare. Într-un fel, am luat-o de la zero şi a trebuit să mă redescopăr, să mă reinventez. Dar asta m-a învăţat multe despre mine, despre oameni, viaţă. Îmi place ospitalitatea, bucuria, acceptarea, profunzimea şi altruismul multor oameni de acolo. Zilele mele sunt şi acolo pline. Includ sport (pilates, cardio sau gym), vocalize, exerciţii de canto şi studio fără excepţie. 

Unde te simţi acasă? În România sau în India?

În ambele părţi. Evident că aici îmi sunt rădăcinile, aici am crescut, aici sunt oamenii mei de sânge, familia, prietenii din copilărie, dar şi India m-a adoptat şi m-a făcut să mă simt acasă. 

Loading...