Exclusiv! Ioana Ignat, despre Marius Moga: ”Nu s-a mai implicat în cariera mea”

maxresdefault.jpg

ioana ignat
Ioana Ignat și Marius Moga, pe scena de la ”Vocea României”
foto: Pro TV

Vă mai amintiți de solista cu voce de aur care a ratat, la mustață, în 2016, concursul ”Vocea României”? Ioana Ignat (19 ani) se află acum în toate topurile, cu piesa ”Doar pe a ta”, premiată și marți, 3 octombrie, la gala Media Music Awards, desfășurată la ParkLake din Bucureşti.

Cu acest prilej, cântăreața ne-a vorbit despre ascensiunea pe plan profesional, care, surpriză, nu de datorează deloc lui Marius Moga. Juratul s-a ocupat de ea doar pe perioada emisiunii, după care nu i-a mai întins o mână de ajutor, așa cum îi promisese.  

 • Click!: Cine este Ioana Ignat, interpreta hiturilor „Mă dezîndrăgostesc” şi „Doar pe a ta”?

Ioana Ignat: Am 19 ani, sunt din Botoşani, am trei surori şi un frate, doi părinţi și un căţel pe care nu-l mai ţin acasă, ci la casă.

 • Te-ai mutat în Bucureşti?

De un an de zile sunt aici.

 • Ce faci în afară de muzică?

Când nu stau la studio şi nu merg la concerte îmi place să compun cu Marius...

 • Cu Marius Moga?

Nu, cu Marius Ivancea, adică What’s Up. Cu Marius Moga nu prea m-am sincronizat, dar cu siguranţă vom face lucruri împreună. Personal îl iubesc, e un geniu.  Am colaborat înainte de „Vocea României”, la piesa „Keep the Safe”, cu Morandi. M-a mai învăţat câte ceva în timpul concursului. După ”Vocea României” (PRO TV) Marius Moga nu a fost implicat în cariera mea deloc. Nu ne-am sincronizat.

 • Deci nu el a făcut piesa „Mă dezîndrăgostesc”…

Nu, piesa a fost făcută de Zaga şi Theea Minculescu. De cariera mea s-a ocupat Universal Music şi managerul meu Cornel Ursache.

 • Cu Edward, cu care cânţi piesa „Doar pe a ta” cum te înţelegi?

Foarte bine, nu am avut niciodată nici o problemă.

ioana_si_edward_sanda.jpg

ioana ignat
Ioana Ignat, alături de Edward Sanda
foto: Click!

 

 • Cum îţi petreci timpul liber?

Merg la tenis, la Escape Room – camera secretelor, la Laser Tag. Îmi place să am activitate, dar nu întotdeauna. Mai sunt şi momente când vreau să stau în casă, să lenevesc, să stau câteva zile fără să ies din casă, mai vin prietenii pe la mine. Îmi place să jucăm poker, dar în general stabilim ceva ca să stăm degeaba.  

 • Ai un iubit în acest moment?

Nu, nu am şi nici nu vreau pentru că nu e o prioritate pentru mine!

 • Ce îţi place să mănânci?

Bruschete cu roşii, usturoi şi roşii. Dar și paste, pe care mi le fac singură, cu de toate,  sarmale cu  smântână şi mămăligă. Gătesc când vin prieteni pe la mine şi ne distrăm.

 • Ce părere ai despre cei care zic că vocea ta seamănă cu a lui Jo?

Este o asemănare între vocile noastre prin răguşeală, dar avem timbre diferite. Suntem prietene. Îmi place mai mult cum cântă ea.

 • Cu cine ai vrea să mai colaborezi?

Am lucrat cu Smiley şi cu Şerban Cazan de la HaHaHa Production, am scos o piesă “Beauty and the Beast”. Şi cu Morandi am colaborat înainte de ”Vocea României.

 • Ai mai participa la emisiuni de talente, gen “Vocea României”?

Nu.

 • Ce nu se ştie despre Ioana Ignat?

M-am aruncat la Baloteşti cu hamuri, de la 15 metri. Îmi place să merg să trag cu puşca, să trag cu arcul, să călăresc! Îmi place să fac curat.

 • Cum ar trebui să arate bărbatul ideal?

Înainte de toate, trebuie să mă atragă în vreun fel.

Loading...

Citește și

 • Alex Musat, Teodora Buciu, Ioana Ignat, Robert Botezan, Vocea Romaniei, Beraria H, concert, Alexandra Usurelu

  Există viață și după PRO TV. Pe 16 decembrie 2016 se duelau în finala de la "Vocea României" (PRO TV), pentru faimă și premiul cel mare de 100.000 de euro, iar acum fac echipă pe scenă, într-unul dintre cele mai importante cluburi din Capitală. Dintre cei patru, finalistul lui Smiley, Alex Mușat, mai are o misiune grea, căci pe 30 ianuarie va cânta la Teatrul Național, alături de Alexandra Ușurelu.

 • marius moga

  Mulți s-au întrebat de ce înlocuirea lui Marius Moga de la ”Vocea României” pe motiv că nu poate ”duce” și ”Vocea României Junior” s-a produs abia acum, în condițiile în care Micul Mozart a făcut parte din juriul variantei pentru copii a show-ului și sezonul trecut. Click! îți prezintă culisele celei mai suprinzătoare mutări ale verii.