Exclusiv! Inna, periculos de sexy în faţa copiilor, la "Vocea României Junior"

inna_1.jpg

Inna, vedete in sutien, "Vocea Romaniei Junior", Inna la PRO TV, tinute sexy la televizor, soliste sexy, antrenori Vocea Romaniei
Inna a purtat la filmări un fel de rochie-sutien, care mai mult dezgolea decât acoperea
foto: PRO TV

Cu vedere la decolteu Aşa îi jurizează solista pe puştanii care vor presta pe scenă, la noul show de primăvară, de la PRO TV. Click! îţi arată poze de la filmări.

Aglomeraţie mare de vedete sexy la PRO TV, show-uri noi în pregătire şi planuri secrete pentru lupta în audienţă cu rivalii din televiziune. Pe lângă "MasterChef" şi "Dansează printre stele", şefii din Pache Protopopescu vor lovi şi cu "Vocea României Junior", care stă să înceapă în primăvară. Construită tot pe baza unui format internaţional, emisiunea seamănă cu "Vocea României", doar că în scenă vor evolua copii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. Antrenori vor fi Inna (30 de ani), Andra (30 de ani) şi Marius Moga (35 de ani), iar prezentatori, Mihai Bobonete şi magicianul Robert Tudor. Ei bine, dacă pe Andra o ştim cuminţică şi timidă în vestimentaţie, pe Inna o vom vedea în toată splendoarea. În pozele de la pupitru, pe care Click! vi le prezintă în premieră, se vede că solista nu are nici o reţinere în a-şi etala sânii naturali, aşa cum face şi în spectacolele din ţară şi din străinătate. Diferenţa este că la emisiune o vor privi, cu ochii cât cepele, puştanii concurenţi şi probabil tăticii din public. Solista a purtat o rochie extrem de decupată, sexy, cu multă piele la vedere şi s-a distrat extrem de bine la filmările care deja s-au încheiat.

inna_2.jpg

Inna, vedete in sutien, "Vocea Romaniei Junior", Inna la PRO TV, tinute sexy la televizor, soliste sexy, antrenori Vocea Romaniei
Inna a dansat şi s-a bucurat de fiecare moment din emisiune
foto: PRO TV

Solista s-a bucurat de fiecare moment în care a auzit o voce bună sau o melodie care îi place, s-a ridicat de pe scaun şi a dansat, aşa cum vedem şi în aceste poze. Inna nu e singura solistă care i-a zăpăcit pe copii pe scenă. Delia, Corina, Anna Lesko, Andreea Bălan, sunt doar câteva dintre artistele de la noi care fac show-uri sexy în concerte, sumar îmbrăcate, în faţa minorilor.

andra.jpg

Inna, vedete in sutien, "Vocea Romaniei Junior", Inna la PRO TV, tinute sexy la televizor, soliste sexy, antrenori Vocea Romaniei
Spre deosebire de Inna, Andra jurizează ceva mai acoperită
Loading...
 
 

Citește și

  • corina bud

    Corina e cunoscută pentru stilul ei nonconformist, cu accente provocatoare. Versurile, atitudinea, costumațiile de scenă, totul este sexy la Corina. Nu altfel au stat lucrurile miercuri seară, 2 decembrie, la prezentarea noilor colecții ale unor branduri prezente într-un mall bucureștean. Toate bune și frumoase, numai că în public se aflau și mulți copii, care o sorbeau pe artistă din priviri.

  • andreea balan

    Delia a împărţit publicul în două după concertele de la Sala Palatului. Unii o aplaudă pentru coregrafiile erotice, curajoase, dar şi pentru ţinutele sumare, în schimb alţii o pun la zid pentru dezmăţ, mai ales că în sală au fost şi copii. Momente de infarct ne-au mai oferit însă şi alte soliste, de-a lungul timpului.