EXCLUSIV Iată cum va fi la botezul fiicei lui Dinu Maxer! Meniuri de post și decor de lux

18-19-6.jpg

Dinu şi Deea Maxer au împreună un băieţel şi o fetiţă

Dinu şi Deea Maxer au intrat în febra pregătirilor pentru botezul fetiţei lor, Maysa. Fericitul eveniment va avea loc pe 4 aprilie, când micuţa va împlini deja 5 luni şi jumătate. Va fi o petrecere în Post, cu muzică variată şi 150 de invitaţi. Dar nu vă faceţi griji, botezurile în Post sunt acceptate de Biserică, iar invitaţii care doresc vor primi meniu special, fără carne, lapte şi ouă.

Sunt la al doilea copil, au experienţă şi nu vor să mai repete greşelile trecutului. Îşi amintesc că Andreas, băieţelul lor în vârstă de 8 ani, a plâns încontinuu la botez, pe când avea 3 luni. Aşadar acum, în cazul Maysei, au hotărât să nu mai grăbească evenimentul. L-au programat când fetiţa a trecut de 5 luni, chiar dacă atunci este Postul Paştelui. Biserica Ortodoxă nu interzice botezul în nici o zi a anului, iar la petrecere vor fi pregătite şi meniuri de post pentru doritori. Potrivit organizatorilor, atunci când confirmă participarea, invitaţii sunt întrebaţi pentru ce tip de meniu optează. Surse din anturajul soţilor Maxer au declarat pentru Click! că vor fi circa 150 de invitaţi, iar pe scenă vor urca să cânte Anca Neacşu (ex ASIA), soliştii de muzică populară Florin Grigore şi Silvana Râciu, dar şi cântăreţi de manele şi artişti străini din Columbia şi Iordania.

18-19-10.jpg

Decorul din local va fi inspirat din natură

Petrecerea va avea loc la Signature Events din Bucureşti, salon care arată ca o adevărată grădină urbană. Plantele luxuriante, ferestrele mari, luminoase şi plafonul cu sticlă creează un decor inspirat din natură, aşa cum este şi tema botezului. Inclusiv trusoul de botez al bebeluşei are ca tematică “lebăda”, inspirat din numele sărbătoritei. “În timp ce eram însărcinată, luni întregi m-am tot gândit la nume. Îmi plăcea Raisa, dar a devenit destul de comun. După îndelungi căutări, am ajuns la Maysa, un nume de origine arabă care înseamnă «graţioasă, delicată». Asemenea unei lebede. Mi-am dat seama că e un nume potrivit pentru ea, mai ales după ce i-am văzut prima poză de la ecograf”, spune Deea Maxer. 

Al doilea nume al fetiţei este Maria care şi el are o semnificaţie. “Înainte de a-l avea pe Andreas am pierdut o sarcină. Îmi doream mult un copil şi m-am rugat în Turcia, la casa Fecioarei Maria, să mă ajute. Minunea a venit. De atunci, mă rog Fecioarei Maria să îmi dea şi o fetiţă. După ce am devenit mamă de băiat, mi-am dorit mult şi o fetiţă, însă din cauza unor probleme medicale, am crezut că n-o să se mai întâmple. Dar minunea s-a produs din nou. Dumnezeu ne-a trimis-o când nu ne aşteptam. Cred că acum a considerat că e momentul”, a mărturisit Deea.

18-19-9.jpg

Aşa arată trusoul de botez al micuţei Maysa

Se declară a fi o femeie fericită. Până la 30 de ani, împliniţi în februarie, a reuşit să-şi împlinească visurile. „Încă din copilărie îmi doream ca până la 30 de ani să fiu căsătorită şi cu doi copii, un băiat şi o fetiţă. Iată că am reuşit, simt că acum sunt completă cu adevărat”. Le e mult mai uşor acum, la al doilea copil. Tratează cu mai multă maturitate creşterea fetiţei, e mai răbdătoare, împarte cu soţul ei sarcinile casei. „Andreas mă ajută şi el cu tot ce poate, o supraveghează în pătuţ când eu sunt la baie, se pare că deja au o relaţie foarte strânsă. În plus, Maysa e o bebeluşă foarte cuminte care nu se trezeşte noaptea şi ne lasă să ne odihnim. Ziua este foarte activă, ceea ce poate fi obositor, dar nu resimt, căci e foarte frumos”, mai spune proaspăta mămică. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1