EXCLUSIV Florin Zamfirescu a împlinit 72 de ani. Uite ce colț de Rai are la Mogoșoaia! "Am pus mure, agrișe, coacăze"

Luni, 12 aprilie, a fost o zi importantă pentru lumea teatrului. Florin Zamfirescu a împlinit vârsta de 72 de ani. A ciocnit un pahar cu soția sa, Daciana, care s-a ocupat și de pregătirea prăjiturii festive. Iată ce ne-a declarat îndrăgitul actor.

"De la 70 de ani încolo nu mai am bucuria de a mai serba că a mai trecut încă un an din viață. Nu am avut musafiri, nu am avut invitați. Am serbat cu doamna Daciana, care face tot timpul prăjituri delicioase. Are grijă de mine, pune mai puțin zahăr în compoziție, știți că eu am diabet. Face tiramisu, face fel de fel de bunătăți, cu fructe, plăcinte cu mere și vișine, afine, cozonac, pandișpan", a declarat Florin Zamfirescu pentru Click! 

1/5

Maestru scenei este ocupat în această perioadă cu grădina din spatele casei, așa că, printre alte activități, se relaxează având grijă de pomii fructiferi, dar și de răsaduri. "Mă simt bine, sunt chiar foarte bine la vârsta mea. Mai e un pic și trebuie să tund iarba pe afară. Trebuie să lucrez în grădină, punem răsadurile la linie. Toamna trecută am pus căpșuni, acum voi avea fructe. Am pus mure, agrișe, coacăze. Ce să pot să-mi mai doresc? Uite ce viață frumoasă am!", ne-a mai spus celebrul actor. 

Citește și:

EXCLUSIV Florin Zamfirescu, dezvăluiri despre cea de-a patra soție: «Dacianei îi datorez viața. O iubesc, o prețuiesc»

Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu: “Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor!”


 

Loading...