EXCLUSIV Fiul o ține în priză pe Ilinca Vandici: "Nu am mai slăbit, mă mențin"

ilinca-vandici-sexy.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici arată superb în costum de baie
foto: arhivă personală

Și Ilinca Vandici, ca multe alte vedete de televiziune, este afectată de pandemie de coronavirus, după ce postul de televiziune Kanal D a hotărât să oprească filmările pentru "Bravo, ai stil Celebrities". Click! a stat de vorba cu prezentatoarea TV și aflat ce ce întâmplă în acest moment în viața ei și cum își umple timpul în izolare.

Săptămâna trecută, postul de televiziune Kanal D a anunțat că filmările pentru "Bravo, ai stil Celebrities", unde Ilinca Vandici (33 de ani) este prezentatoare, se vor opri și se vor relua în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus, care a impus stare de urgență și în România.

"Amânarea filmărilor a venit din responsabilitate pentru noi, pentru întreaga echipă, care este destul de numeroasă. Dar e vorba doar de o perioadă care va trece, sper, cât mai repede, după care ne vom revedea și vom relua lucrurile din punctul în care au rămas. E adevărat că îmi lipsesc colegii, atmosfera aceea incredibilă de echipă, glumele din platou și culise, dar e mai bine ca o perioada să fim acasă. Tehnologia ne ajută să putem ține legătura, să ne auzim, să ne vedem, să glumim, chiar dacă de la distanță. Vom ține legătura în continuare cu fanii noștri, vom fi activi în social media, urmăriți conturile oficiale de FB și Instagram @bravoaistil. Cei care vor să vadă sezoanele difuzate până, au la dispoziție canalul oficial de Youtube al emisiunii Bravo, ai stil!", ne-a povestit vedeta.

baza-ilinca-vandici.jpg

Echipa „Bravo, ai stil!”: Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Ilinca Vandici și Cătălin Botezatu

Ilinca Vandici a încercat să ia tot ce e mai bun din această perioadă de izolare. "Perioada aceasta este dificilă, dar și frumoasă. Și spun frumoasă pentru că, în sfârșit, am timp să fac foarte multe lucruri pe care tânjeam să le pun în practică, e o perioada prielnică pentru că reușesc să petrec foarte mult timp cu Zian și reușim să învățăm lucruri împreună. Dificilă e pentru că nu sunt obișnuită să stau toată ziua în casă, fără să am un program bine stabilit, să merg undeva, să fac ceva în afara casei. Am început să practic mai mult sport, în fiecare zi sau o dată la două zile fac antrenamente. Când e vreme frumoasă ador să stau în curte și să-mi beau cafeaua, să savurez un ceai sau pur și simplu să-mi iau energia de la soare", spune Ilinca Vandici, exclusiv pentru Click!.

ilinca-vandici-fiu.jpg

ilinca vandici fiu
În august, Zian va împlini 3 anișori. Este ca argintul viu
foto: Facebook

Cum iși întreține corpul și cum se distrează cu fiul ei

Am vrut să aflăm dacă Ilinca a slăbit în ultima vreme, mai ales că așa ni s-a părut la ultima ediție a emisiunii pe care o prezenta la Kanal D. "Nu am slăbit, sunt la kilogramele de acum de trei luni, mă mențin. Am avut grijă de-a lungul timpului să am o viață sănătoasă, un regim alimentar corect, să fac sport foarte mult și uite că, ușor, ușor, se văd și rezultatele. Dar repet, nu am slăbit și nici nu vreau să slăbesc. Fac exerciții de tonifiere în continuare, poate de aici impresia că am slăbit", ne-a povestit ea.

ilinca-vadici-fiu-emisiune.jpg

Ilinca Vandici l-a dus pe micuțul Zian în platourile de la Kanal D
Ilinca Vandici l-a dus pe micuțul Zian în platourile de la Kanal D

Cât despre cum se joacă cu Zian, Ilinca ne-a aspus ce activități au împreună. "Ne jucăm cu mășinuțele, cu mingea, facem puzzle-uri, construim căsuțe din lego, facem diferite forme din plastilină, citim, ne jucăm de-a v-ați ascunselea. Găsim în fiecare colțișor câte ceva de făcut și o oportunitate de a ne petrece timpul împreună", ne-a mai spus Ilinca Vandici.

Citește și:

Ilinca Vandici, jurnal de carantină: “Suntem răi! Eu sunt mai fraieră că am ales să stau în casă sau cum?”

Ilinca Vandici, cele mai sexy poze din Maldive: «Sunt genul de turist care stă»


 

Loading...
 
 

Citește și