EXCLUSIV! Fiica adoptivă s-a mutat deja în vila Stelei Popescu

2-3-bd-1-5col-stela-popescu-acasa-ae_4592-20.jpg

Vecinii ne-au povestit despre relaţia dintre regretata actriţă, care a decedat fulgerător în noiembrie 2017, şi Doina, fata pe care a adoptat-o împreună cu Puiu Maximilian

Amănunte neştiute din viaţa Stelei Popescu ies la iveală acum, la două luni de la moartea regretatei actriţe! Afişa tot timpul un zâmbet cald şi prietenos şi dădea de înţeles că problemele de zi cu zi o ocolesc. Însă, lucrurile se pare că nu erau chiar atât de roz în viaţa ei, mai ales după moartea celui pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, Puiu Maximilian. De atunci a rămas aproape singură pe lume!

Ziceai Stela Popescu, ziceai veselie! Când intra într-o încăpere, parcă răsărea soarele. Râdea mult şi avea câte o glumă pentru fiecare. Aşa şi-o amintesc apropiaţii, cei puţini la număr care s-au întâlnit sâmbătă s-o pomenească. De data aceasta, iniţiativa unui nou parastas a avut-o primul soţ al Stelei, Dan Puican (83 de ani), regizor şi actor. La restaurantul chinezesc din buricul Capitalei, acolo unde s-a făcut pomana, invitaţii au depănat amintiri, dar au deschis şi desaga cu bârfe şi nemulţumiri.

2-3-bd-2-2col.jpg

Stela Popescu locuia la parterul vilei de pe strada Alexandru Donici. Se pare că Doina ar fi cumpărat acum si mansarda
Foto: Click!

 

Subiectul numărul 1: fiica adoptivă a Stelei Popescu. Mai ales pentru că Doina Maximilian nu a răspuns la telefon când a fost sunată pentru a fi invitată la pomană, gest care a reuşit să îi enerveze şi mai tare pe cei prezenţi. Vecinii ne-au mărturisit că relaţia dintre Stela Popescu şi fiica ei adoptivă nu ar fi fost una deloc roz.

Ba mai mult, artista a încercat întotdeauna să ascundă această situaţie şi mima o legătură strânsă şi frumoasă cu Doina. De altfel, neavând alte rude în viaţă, Stela i-a lăsat acesteia toată averea. Şi nu e vorba despre câţiva lei într-un cont, ci de trei case şi un bloc!
Pentru că a muncit mai bine de cincizeci de ani pe scenă, Stela nu s-a bucurat doar de aprecierea publicului, ci şi de câştiguri materiale destul de consistente pe care le-a investit în diverse bunuri materiale: trei vile frumoase, una în centrul Capitalei, una la Crevedia, lângă Bucureşti, şi cea de-a treia pe litoral, în staţiunea 2 Mai. Pe lângă asta, Stela Popescu i-a încredinţat Doiniţei şi o afacere de jumătate de milion de euro, mai precis un bloc de trei etaje, imobil recent construit, chiar în buricul Bucureştiului.

«Doina ar vrea să-i scoată la licitaţie hainele»

2-3-bd-3-tifetz-fiica.jpg

Doina Maximilian
Foto: Click!

Se pare că această avere lăsată de Stela i-a venit mănuşă Doinei Maximilian, bârfesc apropiaţii celor două. “Doina s-a mutat deja în casa unde stătea Stela, la o săptămână - două după moartea ei. Nu a aşteptat nici măcar să treacă perioada de doliu. A cumpărat şi mansarda vilei. Acolo stătea un domn care a murit.

2-3-bd-5-2col-2-mai.jpg

Casa din staţiunea 2 Mai

 

În 2017, înainte de moartea Stelei, Doina a vândut garsoniera pe care i-a dat-o Stela, iar cu banii de la garsonieră şi-a cumpărat mansarda. Am auzit că vrea să scoată la licitaţie şi hainele Stelei Popescu. Plus că ea nu ar fi înfiată de la 16 ani, aşa cum se spune. Am înţeles că, în acte, abia pe la vârsta de 40 de ani a fost adoptată”, ne-a mărturisit un vecin al Doinei Maximilian.

2-3-bd-4-2col-crevedia.jpg

Casa de vacanţă din Crevedia

Dar cine e Doina? Femeia are acum 63 de ani şi a fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe, cu care are o fată, Stanca, în vârstă de 29 de ani. La rândul ei, fiica Doinei este mămica unui băieţel, în vârstă de un an şi două luni, strănepotul după care Stela Popescu era topită. Stela Popescu a murit la 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită prăbuşită în holul casei chiar de fiica sa, Doiniţa Maximilian.

Pomană cu mâncare chinezească

 

Sâmbătă, 3 februarie, primul soţ al actriţei, Dan Puican (83 de ani), fost actor şi regizor, a făcut un parastas în memoria Stelei. La slujba de la Biserica Icoanei au fost prezenţi doar o mână de oameni, printre care Alexandru Arşinel (78 de ani), actorii Carmen Trandafir şi Eugen Cristea, şi câţiva apropiaţi. Doiniţa Maximilian, fiica adoptivă a regretatei actriţe, nu a participat la această slujbă.  “Am sunat-o pe fiica Stelei Popescu, dar nu mi-a răspuns la telefon. Am înţeles că este plecată în Germania, la fata ei”, ne-a spus Dan Puican.

După aceea invitaţii au mers la un restaurant cu specific chinezesc, unde primul soţ al Stelei Popescu, dar şi soţia lui, au dat de pomană mâncare chinezească: porc şi vită pe plită, orez cu creveţi şi salată chinezească.

Loading...
 
 

Citește și