EXCLUSIV Drama lui Horia Moculescu: «Risc o nouă operaţie la picior»

2_img_6648.jpg

Horia Moculescu s-a operat la picior acum 10 luni, din cauza unei afecţiuni care se numeşte Sindromul Morton

Horia Moculescu (81 de ani) nu se lasă învins de problemele de sănătate! Celebrul compozitor a ajuns, în urmă cu zece luni, pe masa de operaţie, pentru o problemă delicată la piciorul stâng, însă acest lucru nu a reuşit să îl demoralizeze, chiar dacă riscă o nouă intervenţie chirurgicală. El este prezent la toate evenimente muzicale.

Horia Moculescu trece prin momente de cumpănă, dar nu se plânge, aşa cum nu a făcut-o niciodată. De aproape zece ani, celebrul compozitor îndura o durere acută la laba piciorul strâng şi încerca să o mascheze atunci când se afişa în public. Însă, în ultima perioadă, problemele de sănătate şi-au spus cuvântul, deoarece artistul a ajuns pe masa de operaţie. “Sunt într-o perioadă mai dificilă a vieţii mele. M-am operat acum zece luni, am sindromul Morton (afecţiune care se manifestă la nivelul tălpii şi care conduce la îngroşarea ţesutului de lângă unul dintre nervii din acea zonă). Merg aşa, uneori mai greu, pentru că doctorul a considerat că trebuie să nu îmi taie un nerv, care trebuia eliminat. Este neplăcută această durere. Încerc să mă salvez fără o altă intervenţie, am făcut până acum mai multe şedinţe cu laser, acum fac acupunctură. Sper să nu ajung din nou pe masa de operaţie”, a declarat Horia Moculescu pentru Click!

2_12-13-vedete-2-col-moculescu-fiica.jpg

Nidia îl înveseleşte mereu pe tatăl ei

Chiar dacă durerea este de multe ori insuportabilă, celebrul compozitor nu renunţă la activitatea profesională intensă. Merge în continuare la festivalurile de muzică, în juriu, stă pe scăunel şi îşi face meseria cu profesionalism, ca până acum. În plus, Horia Moculescu se bucură de iubirea necondiţionată a fiicei sale, Nidia, care are grijă de el şi îi moşteneşte talentul muzical. “Îl ţin eu ocupat, mai cu un concert la Milano, mai cu concerte la Revelion. Am grijă de el şi îl voi iubi şi după ce moartea ne va despărţi. Sper ca acest moment dureros să fie unul îndepărtat. De exemplu, tata este acum în juriul de la Festivalul Amara (n.r. a avut loc în perioada 4-5 august), zâmbind! Acelaşi tată, acelaşi om, de 81 de ani! Sunt mândră că sunt fiica unuia dintre cei mai mari compozitori din Europa”, a scris Nidia, pe Facebook, după ce tatăl său a fost surprins şchiopătând.

Horia Moculescu a divorţat de Mariana Moculescu, mama Nidiei, în anul 2000. Au fost căsătoriţi timp de 11 ani.

2_6_2-col-nidia-si-horia-moculescu.jpg

În luna martie, Horia Moculescu a cântat alături de fiica lui, la Milano
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1