EXCLUSIV Doi ani fără Ionela Prodan. Fiica Anamaria a făcut parastas în avans: "Am împărțit pachete pentru sufletul mamei"

mormant-ionela-prodan.jpg

mormant ionela prodan
Anamaria Prodan a făcut parastas înainte ca restricțiile din ordonanțele militare să intre în vigoare
foto: arhivă personală

În urmă cu doi ani, pe 16 aprilie, celebra solistă de muzică Ionela Prodan se stingea din viață la Spitalul Elias, după o luptă chinuitoare cu o boală necruțătoare. Fiica regretatei artiste, Anamaria Prodan, a reușit să facă un parastas, înainte să se interzică intrarea în cimitir. Mormântul femeii pe care a iubit-o o țară întreagă este acoperit cu flori.

"Tu nu ai murit! Și nu o vei face vreodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot Raiul și în inima mea. Drum bun, iubirea vieții mele", acesta a fost mesajul dureros al Anamariei Prodan prin care anunța dispariția mamei sale. La vârsta de 70 de ani, după eforturile supraomenești ale fiicelor și la mai bine de doi ani de luptă cu boala perfida, marea artistă Ionela Prodan s-a stins pe patul spitalului Elias, din București. Nepoții, fiicele și ginerii au plâns-o mult pe doamna muzicii românești, care a fost îngropată la cimitirul Bellu, alături de primul ei sot,Traian. O pomană mare, de 9.000 de euro, din care s-au bucurat și bogații și săracii, a organizat atunci celebra impresara de fotbal.

anamaria-prodan-ionela-prodan.jpg

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă dificilă după ce mama sa, Ionela Prodan, s-a stins din viață
Foto: Arhivă personală

Anamaria a făcut parastas în avans

Și, joi, 16 martie, a fost o zi neagră pentru aceasta. S-au împlinit doi ani de când Anamaria și-a pierdut mama, însă a avut grijă să facă pomenirea ei în avans. Afacerista a anticipat interdicțiile impuse de autorități, prin ordonanța militară nr 2, astfel că a făcut parastasul cu trei săptămâni mai devreme: "Am făcut pomana de 2 ani chiar înainte sa se interzică intrarea in cimitire. Am anticipat așa ceva. Am împărțit pachete celor săraci pentru sufletul mamei mele", a declarat Anamaria Prodan, pentru Click! Mormântul este foarte îngrijit în permanență de o angajată a familiei. "La mormânt, la câteva zile, merg toți ai mei când este voie. Frații și rudele, de mormânt are grijă o doamnă foarte drăguță, care din prima zi a făcut ca mormântul să arate perfect", ne-a mai spus Anamaria, care se află în Dubai alături de familia ei.

Citește și:

«A cântat până a scuipat sânge». Cum a câștigat Ionela Prodan peste 2 milioane de euro

EXCLUSIV Anamaria Prodan, parastas de 9000 de euro pentru Ionela Prodan. Ce a pus în pachete

 

Loading...
 
 

Citește și

  • anamaria prodan inmormnatare mama ionela prodan

    Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.

  • ana maria prodan ionela prodan

    Clipe grele în familia Prodan-Reghecampf. Fiicele, ginerii și nepoții se roagă neîncetat pentru viața Ionelei Prodan, care de la începutul anului stă mai mult prin spitale, din cauza unei boli necruțătoare, care i-a afectat pancreasul. Ieri, după luni de durere înăbușită, Anamaria Prodan a cedat și a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1