EXCLUSIV Deea Maxer și-a operat sânii, după a doua naștere: “Am un implant de top, de 450 ml”

deea-maxer.jpg

Deea Maxer are acum silicoane noi de 450 ml
foto: arhivă personală

La 31 de ani și cu două nașteri la activ, Deea Maxer a decis să intre în reparații capitale. Soția lui Dinu Maxer și-a schimbat vechile implanturile cu unele nou nouțe, de top. A trecut de la 370 de ml, la 450 de ml, sânii fiind acum mai rotunzi și mai proeminenți.

După ce a născut-o pe micuța Maysa, Deea Maxer s-a luptat cu kilogramele în plus un an și jumătate. Vedeta a trecut la o dietă drastică și a reușit să scape rapid de 5 kilograme și s-a subțiat cu 7 cm în talie în doar o lună.
Acum, Deea a decis să-și schimbe și implanturile, care i se lăsaseră după naștere. Vedeta a suferit, în urmă cu două săptămâni, o nouă intervenție chirugicală la sâni. Deea a decis să-și pună implanturi noi, și a optat pentru o altă formă și o altă mărime.

deea-maxer-doctor.jpeg

Deea Maxer, alături de doctorul estetician Sorin Nae
foto: arhivă personală

“După alăptarea Maysei și folosirea pompei de muls, sânii s-au lăsat vizibil. Aveam un implant anatomic de 370 ml. Proteza care din start avea forma naturală, lăsată. Inițial am spus că voi face doar o ridicare, un lifting al sânilor, însă la consult, doctorul Sorin Nae mi-a recomandat pentru un rezultat estetic fabulos să facem schimbare de implant și ridicare. Practic au fost două interventii într-una. Operația a durat aproape 5 ore. De la anatomic 370 am schimbat cu rotund 450 ml, pentru un sân mai plin și proeminent! Acum port un implant rotund, un brand de top, de 450 ml”, a declarat Deea, în exclusivitate pentru Click!

deea-maxer-dinu-maxer-copii.jpg

Deea Maxer, alături de soțul ei, Dinu și cei doi copii, Andreas (10 ani) și Maysa (1 an și jumătate)
foto: arhivă personală

Deea Maxer și-a schimbat silicoanele la 10 ani de la prima naștere

Când avea 22 de ani, Deea Maxer a decis să-și pună silicoane, imediat după ce l-a născut pe fiul ei, Andreas, pentru că i se lăsaseră sânii. “Am implant mamar făcut la un an dupa ce l-am născut pe Andreas. M-am operat atunci pentru că aveam 22 ani si sânii până la buric după folosirea unei pompe de muls, incorect folosită”, a povestit Deea Maxer, la aceea vreme.

Citește și:

EXCLUSIV Cum s-a transformat Deea Maxer după ce a fost numită "mamă grasă". Ce surpriză a pregătit de Valentine's Day

Ce afacere a vrut să lanseze Deea Maxer înainte de pandemie: "Stăteam la cursuri până seara"

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1