Exclusiv! De ce și-a ascuns vârsta Ileana Ciuculete. Are legătură cu soțul ei

cornel_gales_si_ileana_ciuculete.jpg

cornel gales ileana ciuculete
Ileana și Cornel au fost împreună 26 de ani
Foto: arhivă personală

Ileana Ciuculete și-a ascuns vârsta de când și-a cunoscut ultimul soț, pe Cornel Galeș. Interpreta de muzică populară, care s-a stins din viață fulgerător, la 14 martie, a avut un motiv întemeiat pentru care a făcut acest lucru.

Adevărata vârstă a Ilenei Ciuculete a ieșit a iveală abia după moartea artistei, când toată lumea a văzut pe cruce data reală a nașterii artistei.

Ileana a spus tot timpul că are 59 de ani, dar în realitate ea avea 64 de ani, urmând ca anul acesta în luna septembrie, să împlinească 65 de ani. Click! a aflat de ce cântăreața își ascundea vârsta. Se pare că Ileana Ciuculete se dădea mai tânără din pricina diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei, Cornel Galeș, mult mai tânăr.

Diferența de vârstă dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș era de 10 ani, soțul artistei împlinind anul acesta 55 de ani. Din cochetărie și ajutată de o imagine impecabilă, solista de muzică populară a tăiat câțiva ani din buletin.

Cornel Galeș a iubit-o enorm pe Ileana Ciuculete, merge zilnic la mormânt și îi duce flori. În plus, se ocupă de cariera băieților artistei din prima căsătorie, Cristian și Mugurel Sfetcu.

Ileana Ciuculete a murit la 14 martie, după ce a fost diagnosticată cu hepatica C, ciroză galopantă și cancer osos.

loading...

Citește și

  • Pe lângă pomana de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete, Cornel Galeş a mai avut, joi, încă un hop de trecut. Soţul cântăreţei de muzică populară a trebuit să se despartă de lucrurile dragi ce i-au aparţinut Ilenei Ciuculete, pe care le-a dat de pomană. Printre ele, 48 de costume vechi, toate în valoare 50.000 de euro.

  • ileana ciuculete copii

    Ileana Ciuculete s-a împăcat cu cei doi băieți ai ei, Mugurel și Cristian, cu foarte puțin timp înainte să se stingă din viață. Solista de muzică populară și-a dorit foarte mult să le ofere ceva celor doi băieți. Lui Mugurel i-a dăuit o casă, însă pentru Cristian nu a mai apucat să facă acest lucru.