EXCLUSIV Dana Războiu a înflorit după divorţ. Fostei ştiriste i-a reapărut zâmbetul pe chip

dana_razboiu_3.jpg

dana razboiu
Dana Războiu are zâmbetul întipărit pe chip
foto: Mihai Ionescu

După ce a pus punct unui mariaj de 11 ani, Dana Războiu (42 de ani) păşeşte pe stradă de parcă pluteşte! Fosta ştiristă de la TVR a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click!, prin Bucureşti, pe o vreme mohorâtâ, dar nici ploaia nu i-a stricat cheful de viaţă vedetei. Atentă la bălţile care s-au format pe partea carosabilă, prezentatoarea tv a afişat o formă fizică de invidiat accesorizată cu un zâmbet larg imprimat pe chip, semn că liberatea îi prieşte din plin. Fosta ştiristă a divorţat la notar de curând, în mare secret, de milionarul Bogdan Enoiu (59 de ani).

Dana Războiu nu mai are niciun motiv să fie supărată. Este o femeie liberă şi îşi trăieşte noua viaţă aşa cum îi face plăcere. Săptămâna trecută, pe o vreme pe care nu ai fi  at nici măcar un câine afară din casă, şi pe care oamenii se grăbeau să se adăpostească de ploaia rece, Dana Războiu se bucra din plin de libertatea conferită de noul ei statut de femeie divorţată.

dana-razboiu.jpg

dana razboiu marc
Dana Războiu şi fiul ei cel mic Marc
foto: Mihai Ionescu

 

Aranjată la patru ace şi coafată proaspăt ca pentru o întâlnire la pupitrul ştirilor cu telespectatorii, Dana Războiu s-a urcat la bordul noului său bolid, un Porsche Cayenne Gts, în valoare de 120.000 de euro, cu care s-a strecurat printre toate maşinile aflate în trafic până la şcoala fiului ei cel mic Marc.

dana.jpg

dana razboiu masina
Ca să nu-şi strice coafura, Dana s-a protejat de ploaie cu o umbrelă
foto: Mihai Ionescu

 

A oprit mai întâi la un bancomat, apoi şi-a luat copilul, cu care a traversat pe trecerea de pietoni şi s-au îndreptat împreună spre maşină. În scurtul drum până la parcare, puştiul pare că i-a povestit mamei sale o întâmplare de la şcoală, ceea ce a făcut-o pe Dana Războiu să zâmbească din nou. 

dana_razboiu_bancomat.jpg

dana razboiu bancomat
Dana Războiu a scos o sumă de bani şi s-a reîntors la maşină
foto: Mihai Ionescu
 

Dana Războiu a vorbit despre divorţ la începutul anului 2019

"Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Și pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru,  anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul.

dana_razboiu_2.jpg

dana razboiu marc scoala
Vedeta şi-a luat fiul de la şcoală
foto: Mihai Ionescu

Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să vă spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei ramânem nedespărţiţi şi puternici împreună”, nota Dana Războiu pe contul său de Instagram.

Dana Războiu, două căsnicii eşuate

Dana Războiu a încheiat şi al doilea mariaj recent. Ştirista are un băiat dintr-o căsătorie anterioară şi un copil un actualul soţ, Bogdan Enoiu. Vedeta a fost căsătorită anterior cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, de care a divorţat în 2005, pentru că o agresa.

dana_razboiu_masina_2.jpg

dana razboiu masina
Dana Războiu conduce o super maşină
foto: Mihai Ionescu

Vedeta a fost timp de aproape un deceniu una din figurile importante ale știrilor de seară din televiziunea românească. Dana Războiu a părăsit TVR pentru a prezenta știrile principale la Kanal D. S-a retras din televiziune în vara lui 2010.

Decizia a venit dupa ce Marc, fiul cel mic al Danei, a avut mari probleme cu inima, pe care medicii români nu au putut să le depisteze şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la Viena.

 

 

Citeşte şi:

 

Dana Războiu va divorța? Fosta știristă este nemulțumită de soțul ei milionar

Dana Războiu s-a decis: «Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua mea viaţă!»

Loading...

Citește și

  • dana razboiu

    Nu mai sunt zvonuri şi nici nu mai vorbim de mici şicane între soţi. Dana Războiu (42 de ani) şi milionarul Bogdan Enoiu (59 de ani) au luat-o pe drumuri separate. După două luni de la primele declaraţii pe care fosta prezentatoare tv le-a făcut despre despărţire, iată că divorţul s-a produs în cea mai mare discreţie înainte de Paşte, la notar. Femeie liberă, ştirista a petrecut sărbătorile departe de România, în Maldive, alături de fiul ei cel mic, Marc (7 ani).

  • dana razboiu

    Viaţa amoroasă a Danei Războiu este un zbucium continuu. După divorţul din 2005 de primul soţ, fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, prezentatoarea tv nu are prea mult noroc nici în căsnicia cu omul de afaceri Bogdan Enoiu, de care a lăsat să se înţeleagă recent că va divorţa. Vedeta tv a mărturisit indirect că afaceristul i-a fost infidel în repetate rânduri, fapt care cel mai probabil va duce la ruptură.