EXCLUSIV Cum se comportă în public Irinel Columbeanu cu iubita tinerică. I-am surprins la «vânătoare» de reduceri

A dat dovadă de un munte de răbdare! În timp ce alţi bărbaţi de vârsta lui stau în fotoliu, la televizor, Irinel Columbeanu (62 de ani) a făcut maratonul magazinelor pentru iubita mai tinerică, care a vrut să-şi înnoiască graderoba. Oana Cojocaru a profitat de reduceri şi a probat mai multe rochii, în timp ce Iri i-a ţinut poşeta şi celelalte plase de cumpărături, fără să cârtească. Ea a probat, el a admirat şi a plătit!

Când ai o iubită cu 40 de ani mai mică decât tine, e musai să ţii pasul cu ea! În primăvara aceasta, Irinel Columbenau împlineşte 63 de ani şi, în ciuda vârstei, zilele trecute a dat dovadă că poate să aibă o condiţie fizică de invidiat. S-a întâmplat cu ocazia unei sesiuni de shopping la mall pentru partenera sa de viaţă, Oana Cojocaru, care a vrut să profite de reducerile de sezon şi a luat la pas cam toate magazinele de haine. Mai bine de două ore a durat periplul, însă Iri nu s-a plâns. 

Odinioară călătorea în străinătate pentru cumpărături de la branduri de top. Ieşea de-acolo cu plase imense de haine de la firme precum Chanel sau Dior, unde nota de plată era echivalentul unei maşini sport. Iubitelor sale de pe atunci, Monica Gabor sau Anna Lesko, nu le refuza nici un hatâr şi nici el nu se dădea în lături când trebuia să plătească cu cardul pentru că, slavă Domnului, era în topul celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la 60 de milioane de euro, în 2006.

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: doxologia.ro
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/9

În 2006, avea o avere de 60 de milioane de euro

Iată că după falimentul răsunător înregistrat cu firma lui de ciment, Columbeanu a schimbat şi ruta, dar şi numele brandurilor, iar fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul om de afaceri la cumpărături alături de iubita sa Oana Cojocaru, într-un mall bucureştean, la magazinele cu haine la jumătate de preţ. Îmbrăcat decent, cu un pardesiu lung închis la culoare, în contrast cu iubita de 22 de ani care a preferat ceva mai deschis la culoare, cei doi porumbei au luat la pas toate magazinele cu chilipiruri. Tinerica Oana s-a uitat pe la rochiţele de vară, la pulovere, a analizat ţinutele aflate pe umeraşe, în timp ce Irinel încerca să îi ofere o părere despre cât de bine i-ar sta. Cu poşeta ei în mâna stângă, şi cu plasele de cumpărături în cea dreaptă, Irinel a aşteptat exemplar până când iubita şi-a ales hainele mult-dorite. După sesiunea de shopping, cei doi porumbei au plecat spre casă. 

Monicăi îi cumpăra bijuterii de 200.000 €

2-3-bd-5-2col.jpg

Sub ochii fostului socru, Monica a probat ceasurile dăruite de Irinel

În 2005, atunci când a devenit iubita celebrului afacerist, Moni a început să poarte numai haine de la branduri internaționale sau de la creatori de renume din România. Iri a plusat cu bijuterii în valoare de 200.000 de euro. Un ceas Rolex Oyster Perpetual Datejust, din aur alb, cu 1.000 de diamante aplicate, în valoare de 75.000 de euro, ceas Chopard de 20.000 de euro, colier și alte bijuterii de la același brand, dar și haine de blană și poșete sau pantofi de la firme internaționale care au costat alte sute de mii de euro. După divorț, Monica a rămas fără toate acestea, însă nu le-a regretat. Irinel avea acest obicei de a recupera hainele şi bijuteriile cumpărate pentru o iubită şi de a le da mai departe următoarei. Chiar Moni a recunoscut că nu a deranjat-o să poarte hainele cumpărate pentru Blanche, ultima iubită a lui Irinel.

“Nu m-a deranjat să port hainele cumpărate pentru Blanche. E adevarat că pantalonii ei nu-mi veneau. Îmi erau scurţi şi largi”, a afirmat Monica, într-un interviu pentru Tango. Atunci când Iri şi Blanche s-au despărţit, bodyguarzii acestuia au mers în oraşul natal al acesteia, unde au încărcat două tiruri de haine, bijuterii. 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita

  Nu au stat prea mult unul fără celălalt. După o perioadă de pauză, iată că Irinel Columbeanu s-a împăcat cu fotomodelul Oana Cojocaru. Cei doi s-au afișat braț la braț la un eveniment cultural și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Surse din anturajul lor spun că aceștia ar fi plecat într-o vacanță, în țările arabe.

 • Nu mai este un secret pentru nimeni că Irinel Columbeanu (60 de ani) are o relaţie cu tânăra Oana Cojocaru (21 de ani), de profesie fotomodel. Cei doi s-au afişat deja împreună la mai multe petreceri mondene, asta după ce Click! i-a surprins, în premieră, la ceas de seară, la o cină romantică. Asta se întâmpla pe 11 mai, când relaţia era la început.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1