EXCLUSIV! Cum arată viaţa Alinei Borcea în America

alina_borcea.jpg

alina borcea
Alina se relaxează făcând dulciuri pentru copiii ei

De la agonie la extaz. Aşa s-a desfăşurat în ultimul an viaţa Alinei, fosta nevastă a omului de afaceri Cristi Borcea. Plecată la Miami cu cei doi copii pe care-i are cu dinamovistul, blonda de 33 de ani s-a liniştit şi a luat-o de la capăt. Iar imaginile pe care Click! vi le prezintă în exclusivitate sunt dovada faptului că Alina este un alt om: zâmbeşte din nou şi se bucură din plin de familia pe care o are şi de traiul din America.

După furtună, apare soarele. Zicala i se potriveşte de minune Alinei Borcea, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea. După un an chinuitor, în care a avut de trecut peste supărările divorţului de afacerist, presiunea media şi agitaţia din jurul familiei sale, timişoreanca şi-a găsit liniştea la mii de kilometri depărtare de ţară, tocmai peste Ocean. 

alina_borcea1.jpg

alina borcea
Melissa, fiica Mihaelei Borcea, își ține în brațe sora mai mică

img_6700.jpg

alina borcea
Alina arată și se simte minunat

După un mariaj de şase ani, Alina a divorţat de infidelul Cristi, şi-a luat copiii pe care-i are cu acesta – băiatul George Alexandru, în vârstă de 6 ani şi micuţa Gloria, de 2 ani jumătate - şi a plecat în Florida, la Miami. Acolo, Alina s-a regăsit. Au trecut zilele şi frumoasa blondă a ajuns din nou la starea de spirit pe care o avea înainte de perioada proastă din 2016. 

 

img_6694.jpg

alina borcea
Alina și-a luat și animal de companie

Înconjurată pe prietenii din Statele Unite ale Americii, mereu împreună cu copiii, fosta soţie a lui Borcea şi-a revenit complet atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. Şi-a reluat studiile, manageriază o afacere pe care vrea să o pună pe picioare într-un timp cât mai scurt, face sport şi  îşi petrece timpul liber cu cei mici. Înainte de Paşte, în Florida a venit şi Melissa, fiica lui Borcea din mariajul cu Mihaela. Fata este foarte apropiată de Alina, iar cele două, împreună cu George Alexandru şi Gloria, au petrecut Sărbătorile împreună.

6-894152515151.jpg

alina vidican, cristi borcea, miami, copii
Alina și Cristi s-au căsătorit în 2011

Borcea are şapte copii

Cristi Borcea este un om bogat. Nu ne referim strict la partea financiară, ci la numărul urmaşilor pe care-i are. Pe lângă cei doi copii din mariajul cu Alina, fostul şef de la Dinamo are trei copii din căsnicia cu prima soţie, Mihaela: Patrick (19 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). El mai are o fată, Carolyn (10 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Din iunie anul trecut are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel.  

Loading...
 
 

Citește și

  • alina vidican 33 de ani aniversare divort cristi borcea

    Separarea de Cristi Borcea a lăsat urme adânci în sufletul Alinei Vidican, care a încercat timp de un an să-şi recucerească bărbatul prin toate mijloacele. A negociat termenii divorţului de peste Ocean şi s-a retras din căsnicia cu fostul acţionar de la Dinamo. Recent, Alina a fost surprinsă din nou cu zâmbetul pe buze, la aniversarea de 33 de ani, o persoană dragă ei reuşind să-i ridice moralul şi să o facă să se simtă extraordinar.

  • Şi-a schimbat viaţa, dar şi înfăţişarea! După ce a divorţat de Cristi Borcea, Alina Vidican a simţit nevoie să umble şi la trup, aşa că a dat fuga la o clinică din America. Acum, fosta doamnă Borcea este alt om: are un fund bombat, sâni mari şi o faţă nouă!

  • alina vidican

    Alina Vidican, fostă Borcea, și-a găsit liniștea. După un an tumultos în care a trecut printr-un divorț, blonda se reface în Miami, Florida, acolo unde locuiește alături de cei doi copii. Tot acolo petrece și Sărbătorile de iarnă.

  • pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera

    Schimbă aşternuturile după rivală! Valentina Pelinel se instalează în casa în care până în urmă cu două săptămâni a locuit Alina Vidican, fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Pentru a decora vila din Pipera, manechinul a comandat produse de mobilier după placul ei şi vrea să-şi facă ziua de naştere în noua locuinţă care valorează 500.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1