EXCLUSIV! Cum arată viaţa Alinei Borcea în America

alina_borcea.jpg

alina borcea
Alina se relaxează făcând dulciuri pentru copiii ei

De la agonie la extaz. Aşa s-a desfăşurat în ultimul an viaţa Alinei, fosta nevastă a omului de afaceri Cristi Borcea. Plecată la Miami cu cei doi copii pe care-i are cu dinamovistul, blonda de 33 de ani s-a liniştit şi a luat-o de la capăt. Iar imaginile pe care Click! vi le prezintă în exclusivitate sunt dovada faptului că Alina este un alt om: zâmbeşte din nou şi se bucură din plin de familia pe care o are şi de traiul din America.

După furtună, apare soarele. Zicala i se potriveşte de minune Alinei Borcea, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea. După un an chinuitor, în care a avut de trecut peste supărările divorţului de afacerist, presiunea media şi agitaţia din jurul familiei sale, timişoreanca şi-a găsit liniştea la mii de kilometri depărtare de ţară, tocmai peste Ocean. 

alina borceaZoom
Melissa, fiica Mihaelei Borcea, își ține în brațe sora mai mică

alina borceaZoom
Alina arată și se simte minunat

După un mariaj de şase ani, Alina a divorţat de infidelul Cristi, şi-a luat copiii pe care-i are cu acesta – băiatul George Alexandru, în vârstă de 6 ani şi micuţa Gloria, de 2 ani jumătate - şi a plecat în Florida, la Miami. Acolo, Alina s-a regăsit. Au trecut zilele şi frumoasa blondă a ajuns din nou la starea de spirit pe care o avea înainte de perioada proastă din 2016. 

 

alina borceaZoom
Alina și-a luat și animal de companie

Înconjurată pe prietenii din Statele Unite ale Americii, mereu împreună cu copiii, fosta soţie a lui Borcea şi-a revenit complet atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. Şi-a reluat studiile, manageriază o afacere pe care vrea să o pună pe picioare într-un timp cât mai scurt, face sport şi  îşi petrece timpul liber cu cei mici. Înainte de Paşte, în Florida a venit şi Melissa, fiica lui Borcea din mariajul cu Mihaela. Fata este foarte apropiată de Alina, iar cele două, împreună cu George Alexandru şi Gloria, au petrecut Sărbătorile împreună.

alina vidican, cristi borcea, miami, copiiZoom
Alina și Cristi s-au căsătorit în 2011

Borcea are şapte copii

Cristi Borcea este un om bogat. Nu ne referim strict la partea financiară, ci la numărul urmaşilor pe care-i are. Pe lângă cei doi copii din mariajul cu Alina, fostul şef de la Dinamo are trei copii din căsnicia cu prima soţie, Mihaela: Patrick (19 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). El mai are o fată, Carolyn (10 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Din iunie anul trecut are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel.  

loading...
Loading...

Citește și

  • alina vidican 33 de ani aniversare divort cristi borcea

    Separarea de Cristi Borcea a lăsat urme adânci în sufletul Alinei Vidican, care a încercat timp de un an să-şi recucerească bărbatul prin toate mijloacele. A negociat termenii divorţului de peste Ocean şi s-a retras din căsnicia cu fostul acţionar de la Dinamo. Recent, Alina a fost surprinsă din nou cu zâmbetul pe buze, la aniversarea de 33 de ani, o persoană dragă ei reuşind să-i ridice moralul şi să o facă să se simtă extraordinar.

  • Şi-a schimbat viaţa, dar şi înfăţişarea! După ce a divorţat de Cristi Borcea, Alina Vidican a simţit nevoie să umble şi la trup, aşa că a dat fuga la o clinică din America. Acum, fosta doamnă Borcea este alt om: are un fund bombat, sâni mari şi o faţă nouă!

  • alina vidican

    Alina Vidican, fostă Borcea, și-a găsit liniștea. După un an tumultos în care a trecut printr-un divorț, blonda se reface în Miami, Florida, acolo unde locuiește alături de cei doi copii. Tot acolo petrece și Sărbătorile de iarnă.

  • pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera

    Schimbă aşternuturile după rivală! Valentina Pelinel se instalează în casa în care până în urmă cu două săptămâni a locuit Alina Vidican, fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Pentru a decora vila din Pipera, manechinul a comandat produse de mobilier după placul ei şi vrea să-şi facă ziua de naştere în noua locuinţă care valorează 500.000 de euro.