EXCLUSIV Cum arată Denise Rifai în rochie mini! Dură la emisiune, senzuală pe stradă

denise-rifai.png

Denise Rifai, la Kanal D

Prezentatoarea de la Kanal D arată trăsnet la 36 de ani. Are un trup de felină și picioare de gazelă, pe care și le ascunde cu iscusință sub pupitru, în fața camerelor de luat vederi. În afara platoului de televiziune însă, Denise Rifai e cu totul altă femeie, fiind departe de imaginea la patru ace și sobră, afișată în fiecare duminică seară, în emisiunea de la Kanal D.

denise-rifai.jpg

Denise Rifai, într-o fustă scurtă, colorată, alături de două colege de la Kanal D
foto: BLITZ

Denise este cât se poate de dezinvoltă când iese pe stradă și debordează de sex-appeal. Vedeta tv nu ezită să-și etaleze din plin atuu-rile fizice, la fiecare ieșire. Are și ce să arate, căci mama natură a fost darnică. Recent, frumoasa prezentatoare de la Kanal D a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la ieșirea de la o ședință foto, alături de câteva colege. Denise căra geanta de machiaj după ea.

img_5119.jpg

Denise Rifai are o siluetă de invidiat
foto: BLITZ / Click!

Vedeta Kanal D a ales să poarte o rochiță colorată, cu dungi, scurtă, care i-a pus în valoare picioarele lungi și sexy. Prezentatoarea, îmbrăcată casual, într-o ținută lejeră de zi, și-a completat out-fit-ul cu o pereche de adidași albi.

denise-rifai-madalina-lambrinoc.png

Denise Rifai și singura poză în colanți pe care o are pe Instagram. Aici, alături de reporterul Kanal D, Mădălina Lambrinoc
foto: Instagram

O ținută cât se poate de fresh, care i-a dat prezentatoarei de la Kanal D un aer tineresc. Nu e prima dată când vedeta de la Kanal D atrage privirile pe străzile din Capitală. De altfel, Denise dovedește la fiecare ieșire că știe să fie trendy și cât se poate de sexy.

Citește și:

EXCLUSIV Denise Rifai, secrete de la interviuri: "Mi-a fost teamă că Viorica Dăncilă se va supăra foarte tare". Ce a putut să o întrebe

INTERVIU Denise Rifai, așa cum nu o vezi la TV: "Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească"

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5