EXCLUSIV Cristiana Copos îi plătește maidanezului Max cazare la hotel. Totul despre drama care îi leagă

cristiana-copos-maidanez-max.jpg

Cristiana Copos s-a atașat foarte tare de maidanezul Max

Fosta soţie a lui George Copos a rămas marcată de povestea lui Max, un câine maidanez care şi-a făcut veacul cu stăpâna lui ani buni, lângă cofetăria Ana Pan din Dorobanţi. Din păcate, femeia a murit de curând, iar căţeluşul a rămas ”orfan”. Cristiana Copos l-a dus la un hotel special, îi asigură hrana şi alte costuri, însă îşi doreşte să îi găsească un stăpân care să-l mângâie şi să-l iubească.

Blajină şi caldă, acesta este profilul doamnei Copos, o mare iubitoare a fiinţelor necuvântătoare. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute în timp ce se juca şi drăgălăşea un căţeluş maidanez în zona Dorobanţi, sub ochii unor trecători. L-a hrănit, l-a mângâiat, în timp ce patrupedul se gudura pe lângă ea, iar această scenă ne-a dat impresia că acolo este o prietenie specială, mai veche.

c12-3-bd-1.jpg

Cristiana l-a răsfăţat pe simpaticul maidanez cu bunătăţi
Foto: Mihai Ionescu

Ani la rând a hrănit câinii şi pisicuţele de pe strada ei, însă de unul dintre căţeluşii care are o poveste mai specială, s-a ataşat de-a dreptul. În 2010, o femeie rămasă fără un acoperiş deasupra capului s-au propăşit lângă cofetăria pe care Cristiana Copos o deţine în Dorobanţi, iar în 2015, aceasta şi-a adus cu ea şi un căţeluş maidanez care să îi ţină de cald.

Din păcate, femeia s-a îmbolnăvit, iar în ianuarie s-a stins din cauza unui stop cardiorespirator, la Spitalul Elias. Max a rămas singur, însă pe Cristiana Copos nu a lăsat-o inima să-l abandoneze pe străzi, ci l-a dus la un hotel special pentru animale. Cu durere în suflet, doamna Copos ne-a spus că îşi doreşte un stăpân iubitor pentru Max şi a acceptat să ne spună povestea lui.

c22-3-bd-2.jpg

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe afaceristă în timp ce îi oferea atenţie patrupedului
Foto: Mihai Ionescu

”În 2010 o doamnă pe nume Elena Bărbosu şi-a făcut locul de viaţă lângă noi. Îi spuneam doamna Nuţi, nu cerşea, ci doar îşi plimba căţelul. De o lună şi jumătate nu se mai mişca şi m-a rugat să îi cumpăr cârje. Eu i-am luat cele necesare, medicamente, hrană, dar am constatat că trebuie  să o ducem la spital. I-am promis că dacă va merge la spital, noi vom avea grijă de Max. O bucată de vreme l-am plimbat, îi trimiteam poze cu căţelul. Apoi starea sănătăţii ei s-a deteriorat, iar acum 10 zile a făcut un stop cardiorespirator şi a murit. Culmea este că Max a simţit acest moment şi s-a manifestat cu tristeţe. Cei de la Asistenţa Socială Sectorul 1 s-au ocupat foarte bine de toate cele ale înmormântării. Noi am rămas cu căţelul, dar pentru că nu aveam posibilitatea să îl ţin la birou, l-am dus la un hotel special, i-am dus conserve, mâncare, iar cei de acolo ne trimit filmuleţe cu el”, ne-a spus Cristiana Copos.

c32-3-bd-3.jpg

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe afaceristă în timp ce îi oferea atenţie patrupedului
Foto: Mihai Ionescu

Pentru că este un câine obişnuit în libertate, afacerista îşi doreşte să îi găsească un stăpân bun, iubitor, care să aibă grijă de el. ”Încercăm să îi găsim un stăpân care să îl iubească, pentru că el e un suflet deosebit. Chiar îmi este milă de el. Avem şi noi un căţel. Fiica mea l-a primit ca dar de nuntă şi suntem ataşaţi de el. Îl cheamă Viko şi stă cu copiii mei în Anglia”, ne-a spus doamna Copos.

Au fost o familie 37 de ani

Cristiana și George Copos s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi, iar şase luni mai târziu s-au căsătorit. Au format o familie timp de aproape 37 de ani.


Au o fiică, Alexandra, în vârstă de 34 de ani, care se ocupă acum de afacerile familiei.

a22-3-bd-6.jpg

Copos s-a căsătorit cu fosta amantă, cu care are un copil

Deși nu au vorbit niciodată deschis despre despărțire sau divorț, este de notorietate faptul că omul de afaceri și-a refăcut viața cu Elena Stoica (37 de ani), care i-a dăruit și o fetiță, în vârstă de 9 ani.

Şi ei sunt mari iubitori de animale

Mihai Trăistariu este unul dintre artiști care a fost solidarizat pentru cauza câinilor maidanezi și a fost extrem de incisiv  în 2016 când hingherii au vrut să îi omoare câinii maidanezi.

t12-3-bd-belu-caini-1_foto-blitz.jpg

Bellu cumopără special mâncare pentru maidanezi

Le-a cosntruit și un adăpost, le-a dus hrană, iar de ceva timp are și câteva pisicuțe pe acre le-a adăpsotit în apartamentul său din Constanța.
Fostul antrenor de gimnastică Octavian Bellu și soția sa Mariana Bitang au adoptat zeci de cățeluși și mergeau special la supermarket pentru aface aprovizionare cu hrană pentru aceștia.

t22-3-bd-7.jpg

Trăistariu îngrijește căţelușii fără stăpân

 În urmă cu 5 ani, fotoreporterii Click! i-au surprins în timp ce pregăreau porțiile, în mașină, pentru ”copiii” lor.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1