EXCLUSIV Costin Mărculescu, detalii murdare din dormitorul unei femei măritate

marculescu.jpg

Costin Mărculescu mihaela constantinescu idila
Costin Mărculescu s-a căsătorit recent

Detalii picante din trecutul amoros al lui Costin Mărculescu ies la iveală acum, după aproape 20 de ani. Actorul s-a îndrăgostit nebuneşte de Mihaela Constantinescu, fosta soţie a solistului Mihai Constantinescu, cu care a trăit nopţi fierbiţi în dormitorul femeii, care la vremea respectivă era nevasta cântăreţului. Au avut o idilă care nu a durat prea mult, însă Costin îşi aduce aminte perfect clipele de amor nebun lângă Mihaela.

Costin Mărculescu se laudă peste tot cu performanţele sale sexuale şi cu nume sonore care i-au trecut prin pat. Una dintre femeile care i-au marcat tinereţea este Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu. Cei doi s-au cunoscut în anul 1995 şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Costin îşi aduce aminte că a fost dragoste la prima vedere.

Mihaela Constantinescu.jpg

Mihaela Constantinescu
Mihaela Constantinescu, 54 de ani 1,72 m, 60 kg
foto: click!/arhivă personală

"Aveam 26 de ani când am întâlnit-o pe Mihaela. Eu eram cuplat cu Gina, prietena ei. Aşa am cunoscut-o. Nu ştiu dacă în prima zi, dar în a doua ne-am şi sărutat. Arăta trăsnet. Şi acum arată extraordinar. Aş putea spune că este neschimbată. Era reprezentantul unei firme care se ocupă cu produse de slăbit. Aşa am intrat în vorbă cu ea. I-am spus că sunt interesat de ce vinde. Povestea noastră nu a ţinut mai mult de două-trei luni, după care am pierdut orice legătură cu ea. La vremea aia vorbeam la telefonul fix. Am sunat-o în zadar acasă, locuia undeva aproape de Mănăstirea Caşin, dar nu a mai răspuns. Noi nu prea am ieşit împreună. Am avut o relaţie bazată mai mult pe sex. Îmi aduc aminte că de şapte ori am făcut dragoste de ea. Ştiu sigur asta, pentru că ştiu de câte ori am fost în dormitorul ei, în patul în care ea l-a prins pe Mihai cu Anastasia Lazariuc", ne-a povestit Costin Mărculescu.

Costin Marculescu si Ella.jpg

Costin Marculescu Ella buletin Bucuresti
Costin Mărculescu și Ella s-au căsătorit civil la 26 septembrie
foto: Alex Muscaliu

Destinul a făcut ca ei doi să se întâlnească şase ani mai târziu, ba chiar să lucreze împreună. "În anul 2000, abia îmi deschisesem agenţia de fotomodele şi i-am propus să predea un curs de make-up. A acceptat. A fost angajata mea un an de zile", a adăugat actorul.  

Aproape 20 de ani au trecut însă de atunci. Mihaela Constantinescu este o femeie liberă, în timp ce Costin Măcrculescu s-a făcut băiat de casă. El s-a căsătorit în urmă cu două luni cu Ela, instructor de fitness şi kangoo jumps.     
 

Loading...
 
 

Citește și

  • costin marculescu mara banica acuzatii plangere penala

    Acuzat de Mara Bănică de faptul că întreţine relaţii sexuale cu bărbaţi, ba chiar cu animale, Costin Mărculescu (45 de ani) s-a adresat justiţiei. Actorul i-a făcut miercuri plângere penală jurnalistei în care menţionează că aceasta i-a violoat corespondenţa şi a furinizat informaţii şi fotografii presei pe care le-a modificat după bunul ei plac.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1