EXCLUSIV George Copos, cu amanta tinerică şi cu fetiţa lor la cumpărături

2-3-neatza-1-3col.jpg

Milionarul nu se mai fereşte să se afişeze alături de iubita sa, Elena Stoica, şi de fiica lor, Daria Maria
Foto: Mihai Ionescu

Imagini senzaţionale cu multimilionarul George Copos, amanta mai tânără cu 20 de ani şi superba lor fiică de doar 7 anişori. Dacă înainte s-a ascuns şi a refuzat chiar să-şi recunoască propriul copil în acte, iată că acum bogătaşul a dat lucrurile pe faţă. Fotoreporterii Click! vă prezintă imagini în premieră cu tati Copos la cumpărături de rochiţe pentru fetiţe.

Nici căsnicia de 36 de ani cu Cristiana, şi nici fiica Alexandra, în vârstă de 32 de ani, nu l-au putut ţine departe de amantă şi de copil pe George Copos. Iată că, după ce ani buni şi-a ţinut viaţa dublă la secret, multimilionarul şi-a părăsit familia şi a decis să nu-şi mai ascundă relaţia. Aşa cum Click! a dezvăluit cu mulţi ani în urmă, fostul boss al Rapidului are o relaţie secretă încă din 2006 cu fosta lui secretară Elena Stoica (35 de ani) care, în februarie 2011, i-a dăruit o fiică pe nume Daria Maria.

Iniţial, multimilionarul nu a recunoscut-o în acte, şi nici la botezul ei nu a fost. De atunci au trecut şapte ani, iar George Copos a decis să-şi trăiască a doua tinereţe lângă familia actuală. Radiază de fericire, iar starea sa de spirit este alta datorită bobocului de fetiţă de lângă el. Maria Daria este o frumuseţe de copil! Părul lung, ondulat, ca al mamei, privirea ageră şi trăsăturile tatălui.

2-3-neatza-2-2col.jpg

George Copos a venit la întâlnire cu bolidul personal
Foto: Mihai Ionescu

 

Click! vă prezintă în exclusivitate imagini cu cei trei, formând o familie fericită. Şi nu folosim degeaba acest cuvânt, căci se poate vedea lejer pe chipurile lor starea de mulţumire sufletească deplină. Vineri, fotoreporterii Click! au surprins ipostaze unice cu George Copos, Elena Stoica şi fiica lor, Daria Maria, iar fotografiile sunt o dovadă clară a faptului că multimilionarul şi-a recunoscut propriul copil. Îşi adoră prinţesa şi nu are ochi pentru altceva.

2-3-neatza-3-3col.jpg

Fetița a fugit să-și ia tăticul de mână
Foto: Mihai Ionescu

 

În parcarea subterană a mall-ului din Băneasa, bogătaşul şi mama fetiţei sale au venit cu maşini separate, au parcat la distanţă, cu grijă să nu fie observaţi de cineva. Când George Copos a venit însă să le ia, fetiţa a fugit spre tăticul său şi i-a sărit veselă în braţe. Apoi l-a luat de mână şi a început să se joace cu el, semn că între cei doi e o legătură specială. Micuţa şi-a apucat mama de o mână, pe tati de cealaltă şi au pornit la cumpărături prin mall.

2-3-neatza-4-2col.jpg

Copos și iubita s-au consultat în privința alegerii rochiței fiicei lor, Daria Maria
Foto: Mihai Ionescu

2-3-neatza-5-2col.jpg

Foto: Mihai Ionescu

 

Ţinta lor a fost o rochiţă pentru un eveniment, căci cei trei s-au oprit fix într-un astfel de magazin, unde Daria Maria a probat câteva ţinute elegante. Părinţii au discutat şi şi-au dat cu părerea în timp ce ea proba rochiţele. Dacă ar fi vrut prinţesa, tati Copos i-ar fi cumpărat tot magazinul, că doar averea lui este estimată la 200 de milioane de dolari! După 20 de minute, Copos şi iubita au plătit cumpărăturile şi au plecat la o scurtă promenadă prin mall. La fel de veseli, de energici şi ţinându-se strâns de mâini, dovadă că legătura lor nu mai e un secret.

Copos, căsnicie de 37 de ani şi avere de 200 de milioane de dolari 

2-3-neatza-cristiana-copos-george-copos-cc-2.jpg

Cristiana și George Copos, împreună din 1981

 

George Copos şi Cristiana Copos s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi, iar şase luni mai târziu s-au căsătorit. De aproape 37 de ani formează o familie şi, tot împreună, au făcut primul milion de dolari din electronice. Au o fiică Alexandra în vârstă de 32 de ani, care a studiat la Universitatea Princeton, în Statele Unite, şi care se ocupă acum de afacerile familiei. În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. În perioada detenţiei, Alexandra s-a ocupat serios de afaceri. Averea familiei e socotită la 200 de milioane de dolari, reprezentând magazinele Ana Pan, proiecte imobiliare şi 7 hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov. 

2-3-neatza-bp9h8674_preview.jpg

Alexandra se ocupă de afacerile familiei

 

Loading...

Citește și

  • Siameze, surori de cruce, prietene, spuneţi-le cum vreţi. Cristiana Copos şi Mihaela Geoană nu pot una fără cealaltă, iar de aproape două decenii le vedem umăr la umăr peste tot.

  • Fac bani din sport, apoi se duc la munte. Nu pentru a se relaxa, ci ca să-şi ridice câte un hotel. Foştii fotbalişti sau patroni de cluburi se dovedesc a fi oameni de afaceri veritabili care aleg să-şi investească milioanele în imobiliare şi turism. Majoritatea s-au orien­tat spre Poiana Braşov, una dintre cele mai aglomerate staţiuni din ţară, şi au devenit, astfel, “vecini”. Recent, li s-a alăturat şi Simona Halep, care a cumpărat cu aproape două milioane de euro un hotel de patru stele.

  • George Copos (64 de ani) investeşte masiv în imobiliare, după ce a ieşit din închisoare, în urmă cu peste doi ani. Nu demult, fostul patron de la Rapid a demarat lucrările la o clădire de 24 de etaje, în care investeşte 50 de milioane de euro.

  • alexandra copos

    Recunoscut pentru stilul dur în care își conduce afacerile, George Copos nu pare să fi fost schimbat radical de perioada de detenție. Fostul vicepremier al României nu a ezitat să-și dea fiica afară de la conducerea firmelor sale atunci când a considerat că aceasta scapă frâiele investițiilor din mâini.