EXCLUSIV CLICK! Live Cum explică Dan Negru succesul pe care îi are în fiecare Revelion

dan_negru_click_live_2.jpg

dan negru click live
Dan Negru a vorbit despre succesul pe care îl înregistrează cu ocazia fiecărui Revelion
Foto: Eduard Enea

Dan Negru, invitatul Click! Live de miercuri, 19 decembrie, ne-a încântat cu energia sa, dar și cu dezvăluirile pe care le-a făcut. A explicat care este secretul succesului din fiecare Revelion, mai ales că anul acesta este al 19-lea pe care îl face.

"Regele Revelioanelor" a explicat și de ce vedem an de an cam aceiași oameni în Noaptea dintre Ani și care este rețeta succesului audiențelor colosale pe care le face: constanța, chiar faptul că apelează la vedete care fac rating.

“Cred că marea belea a showbiz-ului e că nu e o piață, e un chioșc. Încăpem toți în același chioșc. Te și enervează chestia asta. Eu văd când facem listele pentru emisiuni, nu doar de Revelion. Ne învârtim în aceiași oameni. Cu cine facem? Cu ăla, cu ăla sau cu ăla. Încerci să schimbi, dar piața nu acceptă. Aduci pe cineva nou și piața spune: “Hai dă telecomanda!”. Publicul de televiziune e foarte conservator și te trezești că aduci un invitat nou, cool, dar publicul ia telecomanda. Și te întorci tot la cei pe care-i știi tu, cei care garantează căldurica ratingului", ne-a spus realizatorul tv la Click! Live.

Cât filmează Dan Negru pentru Revelion

dan_negru_click_live.jpg

dan negru click live
Dan Negru a fost invitatul nostru la Click! Live, emisiunea transmisă în direct pe pagina de Facebook Click! în fiecare miercuri, de la ora 12:00

Luni și marți, 17 și 18 decembrie, Dan Negru și vedetele adunate de el au filmat câte 8 ore pe zi pentru programul pe care-l vedem la sfârșitul acestui an. “Cam 8 ore pe zi se înregistrează, e complicat să aduni zeci de vedete la un loc. Tu trebuie să intri în stare de spirit de Revelion, chiar dacă filmezi cu câteva zile înainte. Și în pauze rămânem în stare. Pe holuri ne spunem “La mulți ani!”. Mi-l amintesc pe Rică Răducanu. Într-un revelion, în fiecare pauză spunea “La mulți ani!” tuturor”, a adăugat, amuzat, Dan.

Spre sfârșitul interviului, realizatorul tv a fost surprins de un grup de colindători, pe care i-a primit cum se cuvine și cu care s-a întreținut în glume.

dan_negru_colindatori.jpg

dan negru colindatori click live
Dan Negru a fost încântat să-i vadă pe colindători în studio
Foto: Click!

 

 

Loading...

Citește și