Exclusiv! Click! îți spune povestea măștii purtate de Gabriela Firea la vot

gabriela-firea-vot.jpg

Gabriela Firea a votat la alegerile locale 2020
Gabriela Firea a purtat o mască asortată cu ținuta

Ce scrie pe masca inedită purtată de Gabriela Firea în această dimineață, la vot? Ce reprezintă desenele acelea asortate cu ținuta? Ce mesaj ascuns vrea să ne transmită? Acestea sunt câteva dintre întrebările aflate pe buzele tuturor celor care au văzut-o la secția de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivița, într-o zi extrem de importantă pentru ea. Click! a descifrat misterul.

Masca purtată de Gabriela Firea la vot este de la Art Safari

Dintre toate doamnele din politică surprinse duminică dimineața în secțiile de votare, primarul general al Capitalei a impresionat cel mai mult prin eleganță. A purtat pantaloni crem, bluză în aceeași nuanță, asortată cu părul, peste care a avut un sacou albastru. Masca a fost una atipică, albastră cu imprimeuri, în ton cu ținuta. Click! a aflat că a fost achiziționată cu 20 de lei din cadrul muzeului temporar Art Safari, organizat la Pavilionul de Artă București sub patronajul Primăriei Capitalei. Cum evenimentul ajuns la cea de-a șaptea ediție a avut loc acum în plină pandemie, printre suvenirurile pe care le-au putut cumpăra vizitatorii s-au numărat și măștile sanitare.

masca-art-safari.jpg

Masca purtată de Gabriela Firea la vot
Masca este inspirată din lucrările lui Sabin Bălașa

„Măștile au fost create de Art Safari, având la bază lucrări din diferite expoziții. Sunt din material textil și costă 20 de lei. Încă se mai găsesc la vânzare, azi fiind ultima zi de expoziție”, au declarat organizatorii.

Când a vizitat muzeul, Gabriela Firea a ales o mască dedicată expoziției lui Sabin Bălașa, pictor contemporan celebru pentru nuanțele sale de albastru și personaje de basm. S-a asortat perfect cu sacoul albastru și cu pantalonii crem, purtați în această dimieață la vot.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1