EXCLUSIV Cine e misteriosul Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam. A făcut nuntă de lux în Cipru, cu prima soție

iubit-anda-adam-nunta.jpg

Yosif Eudor Mohaci a făcut nuntă de lux în Cipru
foto: Crişan Bogdan

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Click! îţi spune cine este bărbatul cu care Anda Adam este tot mai aproape de căsătorie. Se numeşte Yosif Eudor Mohaci, iar în 2018 a avut o nuntă de lux în Cipru.

Click! a scris despre faptul că Anda Adam şi iubitul ei sunt tot mai aproape de un mariaj. Se înţeleg foarte bine, au petrecut nenumărate vacanţe împreună, au pasiuni comune. Dar cine este, totuşi, partenerul Andei, căreia solista i-a păstrat o undă de mister. Se numeşte Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, şi a stat o perioadă bună de timp în Elveţia şi în Franţa, iar în ţară are nenumărate afaceri.

Iubitul Andei Adam, mire în 2018

Yosif sau Joseph, aşa cum îi mai spun prietenii, a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie, la fel ca şi Anda, o fetiţă superbă pe nume Nicole, în vârstă de vreo 5 anişori. În vara anului 2018, Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor superb, iar petrecerea s-a ţinut în incinta Four Seasons Hotel Limassol Cyprus.

1/7

Mireasa a purtat o rochie elegantă, decoltată în zona bustului, şi cu trenă, a avut un buchet romantic, din trandafiri alb cu roz, iar tatăl său şi fetiţa au condus-o la altar. Mirele Yosif a aşteptat-o într-un costum bej-alb, iar pe cap, în loc de pirostrii, au purtat coroane din spice de grâu.

Zâmbitori şi fericiţi, aşa apar pe Instagram, în fotografiile profesionale realizate de celebrul fotograf Crişan Bogdan, acelaşi care a fotografiat şi nunta influenceriţei Alina Ceuşan, dar şi alte evenimente importante.

2.png

Anda Adam și Yosef, pe plaja din Mamaia
foto: BLITZ / Click!

Din păcate, mariajul dintre Yosif şi Ioana a eşuat, aceştia divorţând recent, însă au o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor. Vara aceasta, afaceristul a întâlnit-o pe Anda şi s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Citește și:

EXCLUSIV Anda Adam și iubitul, pasiune la cote maxime, direct pe plajă. Imagini necenzurate din Mamaia

Noul iubit al Andei Adam și-a făcut "tatuajul dragostei". Are pe brat inițialele lor!

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5