EXCLUSIV Ce spune Anda Călin despre imaginile compromiţătoare cu Liviu Vârciu

Relaţia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin se zguduie din temelii după ce în presă au apărut imagini în care prezentatorul tv se sărută în faţa casei lui cu o colegă de trust. Iubita oficială a vedetei, care în urmă cu cinci luni a devenit mămică, a văzut şi ea fotografiile şi a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Click! Bruneta a explicat că nu a părăsit domiciliul conjugal, aşa cum s-a speculat, ci i-a acordat circumstanţe atenuante tatălui fetiţei ei.

Liviu Vârciu găseşte înţelegere la mama fetiţei lui în vârstă de cinci luni după ce în presă circulă imagini scandaloase cu el, în timp ce se apropie nepermis de mult de o colegă de trust. Zilele trecute paparazzi Cancan.ro l-au surprins pe prezentator în tandreţuri cu Roxana Niculae, asistenta matinalului de weekend de la Antena Stars. Anda Călin, iubita oficială a lui Liviu Vârciu a făcut primele declaraţii pe marginea acestui subiect delicat. 

"Nu am plecat din locuința lui Liviu, nici nu traversez o perioadă dificilă. Toate aceste zvonuri nu știu de unde au apărut, probabil urmau să dea știrea în care se săruta cu domnișoara și așa s-a scris. El momentan este plecat în Belgia, voi vedea ce va fi. Nu am momentan ce declarații să dau. Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăușă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui față de mine și la fel de sigură pe relația noastră", a spus Anda pentru Click!

Liviu Vârciu şi Anda Călin au devenit părinţii unei fetiţe superbe la 26 septembrie 2017. cei doi urmează să-şi boteze copilul la începutul lunii mai. 

Cine este blonda cu care s-a sărutat Vârciu

Până să intre în televiziune, Roxana Niculae a fost dansatoare pentru Andra și Andreea Bănică. Ea a fost dansatoare și la emisiunea „Te cunosc de undeva”, acolo unde Liviu Vârciu a câștigat ultimul sezon, alături de Andrei Ștefănescu. Potrivit Cancan.ro, Roxana Niculae a fost la începutul lui 2016 în centrul unei adevărate telenovele, ea cuplându-se cu Ionuț Lazăr, fiul milionarului Benone Lazăr, fostul patron al unei companii de transport şi finanţator al  echipei de fotbal Internaţional Piteşti. Înaintea de acest episod, blonda a fost cuplată cu fostul fotbalist Octavian Sârbu. Tânărul a jucat în Liga 1 la Gloria Bistriţa şi Unirea Alba Iulia. 

loading...
Loading...

Citește și