EXCLUSIV! Ce se întâmplă cu locuința și cu datoriile lui Marcel Toader. Administratorul blocului face dezvăluiri

marcel-toader-inmormantare.jpg

Marcel Toader
Marcel Toader a murit pe 3 august
Foto: Arhiva Click!

Marcel Toader s-a stins lăsând în urmă datorii uriașe la taxe și impozite locale, precum și la întreținerea apartamentului din Capitală, în care a locuit în ultimii ani. Din omul prosper de afaceri care a fost cândva, Marcel Toader a ajuns să înregistreze datorii de aproape 145.000 de euro.

Marcel Toader a fost omul care s-a bucurat de clipă. A trăit și a iubit cu multă pasiune și nu s-a lăsat doborât de probleme. Marcel Toader a lăsat însă în urmă datorii impresionante: 135.000 de euro la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale și aproape 10.000 euro la întreținere. De aceea, apartamentul din Brezoianu, în care a locuit cu ultima lui soție, Maria Constantin (32 de ani), va fi vândut la licitație pentru recuperarea banilor.

Marcel Toader a fost executat silit și urma să fie evacuat din casă

Marcel Toader a murit pe data de 3 august 2019 la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Marcel Toader a lăsat în urmă o mamă îndurerată și un fiu, Maximilian Toader (22 de ani), dar și o grămadă de datorii: 135.000 de euro la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale și aproape 10.000 de euro la Asociația de proprietari, reprezentând restanțe la plata întreținerii pe o lungă perioadă, plus penalizările de rigoare. 

Din acest motiv, Marcel Toader a fost executat silit încă de când era în viață și risca să rămână pe drumuri, mai ales după ce a pierdut apartamentul din str. Ion Brezoianu, în Sectorul 1 al Capitalei, în care a locuit alături de ultima lui soție, interpreta de muzică populară Maria Constantin, de care s-a despărțit în vara anului 2017, la numai doi ani de la căsătorie.

Marcel Toader se putea trezi oricând aruncat în stradă

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus, încă din 2017, executarea silită a locuinţei lui Marcel Toader, aflată pe strada Ion Brezoianu din Capitală. Însă Marcel Toader nu s-a clintit, deşi avea la dispoziţie 30 de zile să părăsească imobilul pierdut în instanţă. El a mizat și pe bunăvoința administratorului, dar și a celor care l-au executat silit, care nu l-au aruncat în stradă, ci au acceptat ca el să mai locuiască acolo o vreme, până urma să se scoată la vânzare apartamentul.

 • marcel-toader
  Marcel Toader, înmormântat în cimitirul de la Cumpăna, Constanța
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader bellu
  Maximilian Toader (stânga)
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader bellu
  Marcel Toader va fi înmormântat miercuri, la Cumpăna, lângă Constanța
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader capela
  Maximilian Toader este răvășit de durere
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader capela
  Apropiații au venit cu flori și cu coroane
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/6

Locuința figurează pe firma lui Marcel Toader, iar în timp, aceasta a acumulat datorii imense, iar fostul rugbist a mai făcut datorii și la întreținere. În curând, apartamentul lui Marcel Toader urmează să fie scos la licitație la prețul de pornire de 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro merg la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale, iar restul pentru acoperirea datoriilor la întreținere.

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, moștenește datoriile

Administratorul blocului în care a locuit Marcel Toader a spus pentru Click! în ce situație se afla regretatul afacerist. „Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieții lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreținere ce mai rămâne. Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preț, dar cea mai mare parte se duce către stat și ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Așa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moștenește nimic din acest imobil. Dacă preia acțiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată și datoriile acesteia. Și nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situația așa cum este. Nu se mai poate face nimic”, ne-a spus, în exclusivitate, Sorin Stan, administratorul blocului în care Marcel Toader a locuit mai bine de 15 ani.

Marcel Toader va fi înmormântat mâine în cavoul familiei

Marcel Toader va fi înmormântat miercuri, 7 august 2019, în localitatea Cumpăna din județul Constanța, în cavoul familiei. Marcel Toader a mai suferit un infarct în urmă cu șapte ani, pe vremea când era căsătorit cu vedeta tv Gabriela Cristea. În anul 2012, Marcel Toader a fost operat pe cord și medicii i-au montat un stent. Fostul rugbist Marcel Toader a avut cinci neveste și doar un copil, pe Maximilian, din relația cu fosta iubită Raluca.

Citește și:

Familia e în stare de șoc. «Marcel Toader muncea și fuma mult, avea stresul banilor și își neglija sănătatea»

Marcel Toader, depus la cimitirul Bellu. Unicul fiu este un munte de durere

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

 • marcel toader mormant

  Vestea că Marcel Toader s-a stins fulgerător, la doar 56 de ani, în urma unui infarct, i-a înmărmurit pe cei apropiați, iar familia e în stare de șoc. Fotoreporterii Click! au fost la Constanța și în comuna Cumpăna, acolo unde afaceristul urmează să fie îngropat. Ironia sorții face ca mama lui, Rădița, să treacă prin necazul de a-și îngropa mult prea devreme și soțul, și fiul, morți amândoi din cauza problemelor cu inima.

 • A mers să se relaxeze și să petreacă timp cu prietenii săi, însă soarta a avut alte planuri pentru Marcel Toader. Noi informații de la fața locului dezvăluie că omul de afaceri ar fi făcut infarct în timp ce se afla la masă alături de apropiații. Iată cum arată proprietatea în care Marcel Toader și-a dat ultima suflare!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1