EXCLUSIV! Ce nu vezi la TV din "Las Fierbinți!" Echipa filmează pentru sezonul al 19-lea, sub regulile pandemiei

1_13.jpg

Toma Cuzin (Firicel) și Anca Dumitra (Geanina) se bucură că s-au întors la noi filmări ale serialului

Unul dintre cele mai iubite seriale de comedie este în continuare “Las Fierbinţi”, pe care telespectatorii îl pot urmări pe Pro Tv, cu cel de-al 18-lea sezon. Cum se filmează episoadele care ne amuză şi ne relaxează în fiecare săptămână? Click! are detalii despre noul sezon, cel din toamnă, care se filmează în acest moment în oraşul devenit celebru datorită producţiei.

Deşi este pandemie şi sunt reguli stricte pentru filmări, echipa din “Las Fierbinţi” s-a strâns în micul orăşel care se află la câţiva zeci de kilometri de Bucureşti. Producătorii au profitat de timpul frumos de acum câteva zile şi au început filmările pentru cel de-al 19+lea sezon din serial pe care telespectatorii îl vor putea vedea la toamnă. Momentan, toată lumea se delectează cu episoade din cel de-al 18-lea sezon al producţiei. 

3_2.jpg

La filmările pentru serial sunt locuri speciale amenajate

bobita_las_fierbinti4545.jpg

Mihai Bobonete - Bobiță se relaxeazâ într-un cort pregătit pentru astfel de momente

“Am început filmările pentru noul sezon cu drag şi cu spor, şi cu vreme bună, sperăm noi. Deşi se pare că vremea ne joacă feste puţin. Dar da, abia am aşteptat să reîncepem, sănătoşi şi voioşi, să debutăm un nou sezon sperăm noi la fel de amuzant şi pe placul celor care ne urmăresc. Va urăm vizionare plăcută în continuare”, ne-a mărturisit actriţa Anca Dumitra (33 de ani), interpreta Geaninei din serial. 

mihai_rait234524.jpg

Mihai Raiț, odihnindu-se între două scene

La filmări, toţi actorii şi cei din echipa de producţie poartă măşti de protecţie, se dezinfectează cât se poate de des, se păstrează distanţa şi totul este în regulă pe platourile de filmare. Actorii stau în rulote între filmări când n-au de lucru sau în corturi special amenajate. Tot acolo în faţa carciumii lui Bobiţă s-au instalat bănci cu măsuţe, unde echipa se poate relaxa la soare sau mănâncă în pauzele de filmare. 

gigi_ifrim24.jpg

Gigi Ifrim - Primarul - respectă regulile și poartă mască atunci când e în pauză

Când nu repetă textele de filmare, majoritatea actorilor fac probe de costume sau se relaxează pe internet şi pe reţele sociale. Când merg la filmările pentru serial, îşi lasă lucrurile personale în rulote pentru a nu apărea cu ele în cadru. Momentan, echipa filmează numai în curţile caselor, singurele cadre interioare sunt din când în când în “primărie” sau în cârciuma lui Bobiţă. Momentan, localul este închis pentru clienţii obişnuiţi, însă după ce ziua de filmare se încheie, localnicii sau vizitatorii din toată ţara şi chiar lumea revin să comande o bere sau un suc. Probabil că aceste filmări vor dura câteva săptămâni, apoi în toamană se vor reîntâlni pentru filmările sezonului 20, care să sperăm că va fi difuzat în primăvara 2022.

 

Citește și: 

Adevărul despre „Las Fierbinţi”! De la cine a pornit, de fapt, ideea serialului?

INTERVIU EXCLUSIV Costi Diță, Giani din Las Fierbinți: "Cel mai tare mă deranjează lipsa bunului simț"

 

Loading...
 
 

Citește și

  • La început au fost colegi, apoi au devenit prieteni, iar mai nou au ajuns să se înrudească între ei. De peste 7 ani, de când filmează pentru serialul „Las Fierbinţi”, ajuns la cel de-al 13 lea sezon, actorii din rolurile principale se năşesc pe bandă rulantă. Mai mult, colaborează şi în afara serialului şi au o mulţime de planuri tot împreună.

  • las fierbinti

    Serialul de comedie a debutat la Pro TV pe 1 martie 2012 şi, de atunci a cunoscut un succes răsunător. A ajuns deja la sezonul 10 şi personajele din poveste sunt la fel de savuroase ca la început, astfel că îţi dezvăluim câteva amănunte despre trei dintre protagoniști.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1