EXCLUSIV Ce mari și frumoși sunt băieții lui Wilmark! Coregraful ne-a arătat cum s-a reinventat în izolare

wilmark.jpg

Wilmark, tare mândru de solarul pe care l-a construit la țară
foto: arhivă personală

Fostul jurat al emisiunii “Dansez pentru tine” a trecut cu brio prin această izolare, impusă de pandemia de coronavirus. Wilmark Rizzo Hernandez sau “micuțul Will”, cum este cunoscut în lumea showbiz-ului, s-a relaxat muncind la țară, alături de soția sa, predând lecții de dans online sau ajutând bătrânii singuri.

Ani de zile a fost jurat la "Dansez pentru ține" și  DJ la Pro FM, iar mai apoi a creat show-uri de dans cu o adevărată echipa de profesioniști. Însă din cauza pandemiei, totul s-a închis și Wilmark (42 de ani) a fost nevoit să procedeze și el la fel cu sala de dans. Așa că s-a reorientat și ne-a povestit ce a făcut în izolare, alături de cei doi fii ai lui, Loukas (12 ani) și Joakin (8 ani). Împreună cu soția sa, Ioana, a muncit cu drag și spor în comuna Mihai Bravu, din Giurgiu, de unde este partenera sa de viață.

sotia_lui_will.jpg

Ioana, soția lui Wilmark, s-a ocupat ca la carte de grădină
foto: arhivă personală

"Suntem la casa de la țară din Mihai Bravu, unde mama Ioanei face agricultură. Și am ajutat și noi, soția mea a pus roșii, salată, ardei, castraveți, iar eu am zis să fiu util și am făcut un solar. Chiar dacă am stat de dimineață până seara la țară, am lucrat cu drag. Eu am cumpărat tot ce trebuia pentru solar, l-am montat și a devenit funcțional. Soția mea a plantat și trandafiri, care au înflorit și sunt minunați. Ne-am simțit bine la țară cât am stat la aer curat și ne-am relaxat. Loukas și Joakin au încercat și ei să ajute cum au putut. M-am bucurat că am putut avea tot felul de discuții, pe diferite subiecte, și că am putut interacționa mai mult. Această perioadă pentru noi a fost o binecuvântare", ne-a povestit Wilmark.

baieti-wilmark.jpg

Loukas (12 ani) și Joakin (8 ani), băieții lui Wilmark și ai Ioanei
foto: arhivă personală

Wilmark dansează online și ajută bătrânii

Multă vreme, micuțul Will, așa cum este cunoscut coregraful, a predat dansuri și a avut diverse spectacole și show-uri pentru public și companii private. Însă din cauza pandemiei, Wilmark s-a apucat să predea cursuri online. "Am închis școala de dans și mi-am sunat colegii ca să vedem cum putem face o platformă de dans, cumva mutată pe tv. Am făcut cursurile de dans online - live și, cum sunt președintele Asociației Române de Dans, am făcut în așa fel să ajut bătrânii din cămine și să le ofer cursuri online și gratuite. Trebuie să fim oameni și mai educați și să ajutăm de la distanță pe cei care au nevoie de asta. Neavând oameni să se ocupe de acest lucru, de instalat, a trebuit tot eu să încep să învăț lucruri tehnice și să montez camere, să fac live-uri, iar uneori am avut ajutor și din partea unui profesionist. Dar dacă vrei, înveți de toate, poți și să faci live-uri, și să instalezi camere, și marketing online. Nevoia te învață", ne-a povestit Wilmark.  Mai multe detalii despre proiectul lui Wilmark găsiți aici: https://danceacademy.wilmark.ro/online-course/

Citește și:

Wilmark şi Ioana, împreună la bine şi la greu, de zece ani

EXCLUSIV Wilmark a luat 15. 000 € pe cârciuma de la nudişti!

 

Loading...

Citește și

  • Columbianul Wilmark Rizzo Hernandez (33 de ani), membru al juriului „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, a obţinut recent cetăţenia română şi speră, după experienţa în radio şi debutul în actorie, şi la o carieră în televiziune.

  • David Enache (cinci ani), băieţelul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache, a moştenit microbul televiziunii de la părinţii săi şi vrea să urmeze o carieră în lumina reflectoarelor.