EXCLUSIV Ce mândreţe de băiat are Ion Ţiriac cu ziarista egipteană! Karim Mihai îi seamănă leit

tiriac2.jpg

ion tiriac
Ion Ţiriac
Foto: arhivă personală

Toată lumea îl cunoaşte pe Ion Alexandru Ţiriac, dar puţini sunt cei care ştiu că magnatul Ion Ţiriac mai are un băiat chipeş, pe Karim. Tânărul are 23 de ani locuieşte şi el ca şi Ioana Ţtiac, fiica omului de afaceri, la Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (51 de ani).

Familia este un subiect sensibil pentru Ion Ţiriac (78 de ani), care preferă să facă afaceri de milioane decât să-şi povestească intimităţile. Fostul tenismen se laudă cu doi băieţi frumoşi, dar publicul îl ştie bine doar pe unul dintre ei, pe Ion Alexandru Ţiriac (41 de ani), din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg. El este căsătorit cu Ileana Lazariuc şi are la rândul lui doi băieţi. Cuplul s-a tot învârtit prin cercurile mondene ale Capitalei, dar au decis să triască discret.

tiriac_sophie.jpg

ion tiriac sophie ayad
Ion Ţiriac şi Sophie Ayad s-au cunoscut în 1994
Foto: arhivă personală

Despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Ioana  (20 de ani) şi Karim (23 de ani), nu se ştiu prea multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o priveşte pe Ioana este frumuseţea ei, pe care o moşteneşte, cu siguranţă, de la mama sa egipteancă. În schimb, Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac şi multă lume s-a convins de acest lucru când băiatul a venit în 2012 în România, la inaugurarea unui complex sportiv. 

karim_mic.jpg

karim mihai fiu ion tiriac
Karim Mihai îi seamănă leit magnatului
Foto: arhivă personală

Karim Mihai ştie limba tatălui său, mai ales că o perioadă a avut bonă româncă. Şcolarizarea fiului său cel mic l-a costă pe Ţiriac o avere. Este şi de înţeles de ce, pentru că el a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este foarte riguroasă.

Karim joacă fotbal 

Karim a ţinut racheta în mână, dar tenisul, sportul în care părintele său a făcut istorie, nu s-a prins de el. Este însă pasionat de fotbal. 

Tânărul este fratele vitreg al lui Alexandru Ţiriac şi provine din relaţia pe care Ion Ţiriac a avut-o cu egipteanca Sophie Ayad, o fostă jurnalistă cu care n-a fost niciodată căsătorit cu acte.

karim.jpg

sophie ayad tanara karim mic
Aşa arăta Karim, în braţele mamei sale când era doar un bebeluş
Foto: arhivă personală

Cei doi s-au cunoscut în 1994, la Munchen, pe când românul era rezident în Germania şi patrona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Ayad era prietenă cu Barbara Feltus, prima soţie a lui Boris Becker, cel pe care Ţiriac l-a manageriat şi pe care l-a ajutat să devină numărul 1 în lume.  Ion Ţiriac mai are o fată cu Ayad, Ioana (născută în 1998). Ambii copii locuiesc cu mama lor în Monte Carlo, oraş în care magnatul deţine 6 apartamente pe artera socotită cea mai luxoasă din lume, Avenue Grace Kelly. În zona amintită din Principatul Monaco, un metru pătrat construit costă şi 200.000 de euro. 

somproduct.ro%20

Loading...
 
 

Citește și

  • Ioana Tiriac

    Discreţia l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Ţiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaşte cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Karim şi Ioana, nu se ştiu prea multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o priveşte pe Ioana este frumuseţea ei, pe care o moşteneşte, cu siguranţă, de la mama sa egipteancă.

  • ion tiriac ioana copii miliardar

    Discreția l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Țiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaște cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilați doi copii ai magnatului, Karim și Ioana, nu prea știe multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o privește pe Ioana este frumusețea ei, pe care o moștenește, cu siguranță, de la mama sa.

  • Ileana Lazariuc, Ion Tiriac, nora lui Tiriac, cum arata Ileana Lazariuc dupa doua nasteri

    Ileana Lazariuc a fost dintotdeauna o femeie splendidă, însă după două sarcini ne-am fi aşteptat ca trupul ei să se mai rotunjească pe ici, pe colo. Nici pomeneală. La 35 de ani, soţia lui Ion Alexandru Ţiriac este mai sexy ca niciodată.

  • Ion Țiriac (78 de ani) a fost căsătorit o singură dată și are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relație care nu a fost niciodată oficializată, cu ziarista egipteană Sophia Ayad. Fostul mare jucător de tenis se mândrește cu fiica sa care i-a moștenit calitățile fizice ale mamei sale, cele de care s-a îndrăgostit magnatul. Tânăra arată și pozează ca un model adevărat, însă nu a ales să urmeze acest domeniu, ci a ales să-l urmeze pe cel al mamei sale, jurnalismul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1