EXCLUSIV Ce mai fac copiii din telenovela «Numai iubirea». Bianca se mărită, Ștefănuț a plecat din țară

8-bianca-si-stefanut-numai-iubirea-site.jpg

2004. În rolul lui Ştefănuţ

Cine nu o cunoaşte pe fetiţa timidă, cu codiţe, din celebrele telenovele româneşti difuzate de postul Acasă TV! Bianca Neagu este acum o tânără superbă care cochetează cu moda şi peste puţin timp urmează să se aşeze la casa ei. Bruneta nu a mai prins nici un rol într-un serial, însă a apărut în spoturi publicitare.

Au trecut aproape 15 ani de când telespectatorii urmăreau cu sufletul la gură telenovelele ”Numai Iubirea”, ”Inimă de ţigan” şi ”Daria, iubirea mea”, difuzate la postul Acasă TV. În toate a avut roluri şi Bianca Neagu, pe-atunci o frumoasă puştoaică, o prezenţă ingenuă şi drăgălaşă pe care actorii ”grei” au îndrăgit-o pe platourile de filmare. Iată că acum copila simpatică s-a transformat într-o tânără frumoasă, cu o eleganţă franţuzească.

1.jpg

2020. Cu Alin Croitoru, sufletul ei pereche

 

Bianca are 23 de ani şi, deşi mulţi ar fi crezut că a continuat cariera de actor, ea a preferat să studieze la Facultatea de Psihologie. A absolvit cursurile  şi are un master şi în Logopedie, însă deocamdată nu profesează în acest domeniu. Joacă în reclame, cochetează cu moda şi realizează genţi, haine, rochii, după tipare şi după desene făcute de ea însăşi. Cât despre viaţa amoroasă, Bianca are o relaţie de cinci ani şi este îndrăgostită de un bărbat tare chipeş, pasionat de frumos, de artă. Acesta se numeşte Alin Croitoru şi este pictor şi fotograf.

8-vedete-2.jpg

2004. Bianca, alături de Alexandru Papadopol şi de Corina Dănilă, în ”Numai iubirea” (Acasă TV)

 

S-au cunoscut la petrecerea unei prietene şi au dansat, apoi s-au întâlnit în oraş, pentru a se cunoaşte mai bine. În foarte scurt timp şi-au dat seama că sunt suflete pereche. Petrec mult timp împreună, au mers în nenumărate vacanţe exotice, de unde şi-au postat fotografii romantice, pe conturile sociale. Fosta actriţă şi pictorul nu locuiesc împreună însă au planuri mari şi intenţionează să se căsătorească. ”Am o relaţie cu pictorul Alin Croitoru. Suntem de ceva timp împreună, de vreo cinci ani. Avem planuri serioase. Ne înţelegem foarte bine, ne iubim”, a povestit Bianca Neagu, în cadrul unei emisiuni tv. Iată că frumoasa fostă actriţă, viitoare designer şi psiholog, este o domnişoară împlinită. Ea îşi aduce mereu cu drag aminte de momentele petrecute la filmări, alături de actorii Alexandru Papadopol, care i-a fost tată în ”Numai iubirea”, dar şi de actriţa Corina Dănilă, profesoara ei de engleză. 

Şi Ştefănuţ a crescut! Actorul s-a stabilit în Londra

8-vedete-3.jpg

2020. Acum e bun de fotomodel

 

Vă mai amintiţi de puştiul abandonat Ştefănuţ, din ”Numai iubirea”, rol interpretat de Alexandru Barba? Acum are 24 de ani şi este un bărbat frumos-foc, care lesne ar putea face carieră în modelling. Apropiaţii lui susţin că Alexandru a studiat la ”Şcoala Americană” din Bucureşti, şi că în prezent locuieşte în Londra, unde speră să dea lovitura ca actor. După rolul din „Numai iubirea”, care l-a adus în atenţia regizorilor, devoratorii de telenovele i-au mai putut admira jocul actoricesc  în serialele „Lacrimi de iubire” (2005) şi „Om bogat, om sărac” (2006). A fost distribuit şi în filmele de lung metraj „Nature unleashed: Tornado” (2005) şi „Blood and chocolate” (2007). Alexandru a legat o prietenie strânsă cu Bianca în timpul filmărilor, ei păstrând legătura şi acum. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și