EXCLUSIV Când divorțează Rona Hartner și ce s-a întâmplat în căsnicia ei! “Nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil”

Rona-hartner.jpg

Rona hartner divorteaza
Rona Hartner divorțează la un an și jumătate de la nuntă.
Foto: arhivă personală

Divorțul Ronei Hartner, după trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă, a luat prin surprindere pe toată lumea! La vârsta de 49 de ani, vedeta a decis că este momentul unei schimbări în viața ei, așa că de două luni este deja o femeie liberă.

În 20 mai, Rona Hartner urmează să semneze actele de divorț de Herve Camilleri (47 de ani), bărbatul care i-a fost alături în cea mai dificilă perioadă din viața ei și a ajutat-o să treacă mai ușor peste lupta cu cancerul.

“Nu am avut chef să atrag pe nimeni în hăul în care am căzut eu, cu insomnii, cu tot, că transmiți oamenilor o stare de rău că nu ai depășit tu momentul, nu are lumea nevoie de asta. Cu credință, împărtășanie în fiecare zi, spovedanie, binecuvântare, îl binecuvântam pe el la distanță, îl iertam…am trecut peste! Și acum, la două luni distanță, suntem din nou prieteni, civilizați, amândoi am depășit criza dar știm că împreună nu se poate", a povestit Rona despre despărțire.

Rona Hartner: "M-am comportat ca și când aveam 16 ani"

"În 20 mai semnăm actul de divorț, nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil. Am ajuns la concluzia că este mult mai bine să ne despărțim. Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să  fii mai prudent și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă!”, a povestit Rona Hartner pentru Click!

Rona Hartner: "Nu am știut să gestionăm conflictele"

Rona-hartner.jpg

Rona hartner nunta
Rona și Herve s-au cununat în noiembrie 2019
Foto: arhivă personală

“Sper să mă urmăriți pe canalul meu de Youtube. O să fac acolo niște filmări, testimoniale, o să ascultăm muzică…La noi nu a fost doar o dragoste cu năbădăi, un conflict și un divorț. Noi am fost doi artiști care practic au făcut ceva împreună. Am făcut 3 proiecte muzicale în 3 ani, am muncit și foarte bine împreună. Divorțăm pentru că nu am știut să rezolvăm sau să gestionăm conflictele dintre noi…”, a mai adăugat Rona Hartner.

Cum stă Rona cu sănătatea

Rona-hartner.jpg

Rona hartner si sotul ei
Rona este fericită că locuiește aproape de mare
Foto: arhivă personală

În luna martie, într-un interviu pentru Click, Rona Hartner mărturisea că este pe drumul cel bun cu starea ei de sănătate și că se simte bine.

”Tocmai am făcut un PET scan, este un scanner extraordinar, e un produs un pic fluorescent şi practic arată dacă este o aglomerare de celule canceroase. E cel mai puternic scanner care există! Trebuie să fac unul pe an, pentru că este destul de toxic pentru organism. Au descoperit iarăşi că nu mai am nici un fir de celulă canceroasă în mine. Au trecut deja 2 ani, în 2019 am terminat chimioterapia, mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie practic de 5 ani ca să îţi revii definitiv, dar eu am reuşit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare şi mi-am revenit mult mai repede şi am eliminat mult mai mult toxinele, dar dacă ai un regim normal de viaţă, îţi trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp. Vezi cum a gândit Dumnezeu să am totul la dispoziţie? Marea, la 500 de metri de casă… totul era predestinat ca să iasă bine! Soţul meu a venit la momentul oportun ca să fie alături de mine la bine şi la greu! Toate au venit la momentul oportun! De aceea trebuie să avem încredere incredibilă. Le aşează Dumnezeu exact! Ce e al tău e pus deoparte!”, a explicat atunci Rona Hartner.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1