EXCLUSIV Brigitte vrea să-i strice lui Ilie Năstase «ploile» cu amanta

b12-3-neata-1.jpg

Bruneta s-a răzgândit: şi-a retras acţiunea de divorţ de la tribunal

Peste trei săptămâni, mai precis pe data de 26 septembrie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 urmau să declare divorţul dintre Brigitte şi Ilie Năstase. Iată că acest lucru nu se va mai întâmpla, pentru că luna trecută, soţia fostului tenisman a decis să îşi retragă cererea. ”Aşa este, divorţul s-a suspendat!”, ne-a confirmat soţia lui Năstase.

Părea că războiul dintre Brigitte (41 de ani) şi Ilie Năstase (72 de ani) a ajuns la final. Celebra brunetă poza în casa ei scumpă din Pipera în femeia fericită, iar fostul tenisman se vedea de la o poştă cât poate să fie de liniştit şi îndrăgostit de noua sa cucerire, Ioana Simion (43 de ani), pe care a distrat-o în Sardinia şi pe la Mamaia. Mai mult, Nasty se pregătea să-şi aducă iubita cu toate bagajele în vila lui din Primăverii, în care a locuit vreme de opt ani cu actuala soţie. Şi Ioana aştepta să facă acest pas, însă voia ca iubitul ei să fie un bărbat liber, ca să nu fie blamată de popor şi să nu i se pună eticheta de ”amantă”.
“Aş putea să mai clarific un lucru, şi anume acela că nu m-am mutat la domnul Năstase acasă. Nu se pune problema de aşa ceva deocamdată, poate după ce va fi un om liber, însă până atunci nu! Ne bucurăm de vacanţă deocamdată”, a declarat Ioana Simion, pentru Click! după ce povestea lor de dragoste a ieşit la iveală.
Aceste cuvinte au ajuns şi la urechile lui Brigitte şi i-au fost de ajuns ca să-şi bage coada şi să le strice planurile celor doi amorezi.
În secunda următoare, bruneta sexoasă i-a sunat pe cei doi avocaţi ai săi şi le-a spus că nu mai doreşte să divorţeze de Ilie, iar aceştia au înaintat solicitarea doamnei Năstase către Judecătoria Sectorului 1. Faptul că Brigitte a fost cea care a intentat acţiunea de divorţ, i-a dat ocazia să solicite suspendarea lui, aşa că pronunţarea care urma să se dea pe 26 septembrie, nu va mai avea loc. În concluzie, Năstase nu îşi va putea recâştiga burlăcia.
“Este adevărat. Nu mai vreau să divorţez, mi-am retras cererea. M-am gândit să îl las pe Ilie să facă treaba asta, cred că este mai interesant ce motive va invoca el! Anul trecut ­mi-am dorit să divorţez pentru că am vrut să îmi refac viaţa, iar Ilie nu mi-a dat divorţul, poate că e cazul să procedez la fel, să vadă şi el cum a fost pentru mine. Atunci m-am rugat de el, l-am implorat, iar el  şi-a bătut joc de mine: m-a legat cu cureaua de picioare şi m-a târât prin toată casa. M-a ţinut cu forţa un an de zile. Am vrut să mă omor, să mă arunc de pe pod, m-a jignit, m-a bătut”, a declarat printre lacrimi Brigitte Năstase.
Iată că decizia nevestei l-a luat prin surprindere şi pe Ilie Năstase, care a aflat din Click! că divorţul se va suspenda. ”Da? Păi ea aşa face, tot bagă divorţ, apoi se răzgândeşte. Dacă vrea ea să mă lase pe mine, atunci o să bag eu divorţ, nu e problemă”, a declarat pentru Click! fostul mare tenisman. Aşadar, urmează o toamnă lungă şi plină de evenimente, pentru că Brigitte nu pare să ”înghită” faptul că altă ­femeie se înveleşte cu cearşafurile ei.
”Femeia aia s-a mutat în munca mea, e acolo de o lună, ştiu tot. Când m-am dus să îmi iau lucrurile, i-am găsit hainele ei acolo. Ale mele erau scuipate şi aruncate la gunoi”, s-a plâns Brigitte.

Nasty, vacanță amoroasă în Sardinia și la Mamaia

De câteva luni, Ilie Năstase are o altă relație. Acesta se iubește cu fosta parteneră a lui Nick Rădoi.

b22-3-neata-2.jpg

De când a întâlnit-o pe Ioana, Nasty râde mai des

Este vorba despre Ioana Simion, o brunetă de 43 de ani originară din Constanța, pe care a cunoscut-o pe plaja din Mamaia. Cei doi s-au îndrăgostit, iar Nasty a luat-o cu el în vacanța din Sardinia.
Au petrecut acolo o săptămână, însă sejurul porumbeilor s-a prelungit la Mamaia. Se pare că relația lor e destul de serioasă, iar prietenii lor pariază că vor rămâne împreună.

Brigitte s-a mutat la vila din Pipera

După certuri monstruoase cu Ilie Năstase, Brigitte a decis să plece din casa lui. Bruneta și-a cumpărat înainte de Paște o casă în Pipera, în valoare de 450.000 de euro, a cărei renovare și mobilare a reușit să o finalizeze în vara aceasta.

b32-3-meata-3.jpg

Casa a costat-o pe brunetă 450.000 de euro

La noul domiciliu, vedeta a avut peripeții. După  ce a plecat în vacanță, celebrul ei soț a pătruns în vilă și a sustras de acolo câteva perechi de pantofi și genți de firmă scumpe, dar și niște acte. Nasty a fost reclamat la poliție și apoi a adus accesoriile înapoi.
Loading...

Citește și

  • Ilie Nastase

    Scandalul dintre Ilie și Brigitte Năstase ia proporții. De la faza „pe amanți”, acum s-a ajuns la faza “dosare penale”. Brigitte, aflată în Turcia, îl acuză pe Ilie Năstase că a intrat în casa ei din Pipera și că i-a furat pantofi, genți și tablouri, asta în timp ce Ilie se apără să spune că el se afla la mare. Mai mult, se pregătește de o vacanță în Italia.

  • S-a ales cu două dosare penale într-o singură zi, o amendă de 2.300 de lei şi imaginea şifonată, însă Ilie Năstase nu a găsit sprijin la soţie. Brigitte a sărit ca arsă şi s-a dezis de el când a auzit că o înşeală. Singura care i-a ţinut isonul în această situaţie a fost fosta nevastă, Amalia.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1