EXCLUSIV Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg: “Mă hrănesc prin perfuzii. Analizele mele sunt praf”

bianca-rus.jpg

Bianca Rus, înainte și după ce a slăbit
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De la obezitate, a ajuns piele și os! Bianca Rus (33 de ani) a slăbit 70 kg în urma operației de micșorare a stomacului, pe care a făcut-o în 2018. Acum cântăreața și-a pierdut însă de tot pofta de mâncare și supraviețuiește cu perfuzii administrate regulat.

Analizele la ultimul control medical au fost dezastruoase. Vedeta cheamă săptămânal asistenta acasă s-o hrănească prin perufzii. Bianca Rus cântărește în acest moment 50 de kilograme, o greutate nepotrivită însă pentru vârsta și înălțimea ei. Vedeta este acum subponderală și a fost sfătuită de medici să țină de urgență o dietă de îngrășare.

Bianca Rus: "Nu mi-e poftă de absolut nimic"

“Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus, în exclusivitate pentru Click.ro.

Citește și:

Bianca Rus a slăbit 70 kg și a ajuns vedetă tv. Noua siluetă i-a adus oferte interesante

Bianca Rus, reacție furibundă la adresa lui Botezatu: "Prefer un fake decât o cârpă de designer". Ținuta care a declanșat scandalul

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5