EXCLUSIV Asta înseamnă să fii soție de milionar! Ce gest a făcut Cristina Rus pentru o femeie sărmană cu un bebeluș

cristina-rus-farmacie.jpg

Cristina Rus, surprinsă de Click! la o farmacie din Dorobanți
foto: BLITZ / CLICK!

Zilele trecute, Cristina Rus a fost eroina unui act caritabil, gestul fiind cu atât mai admirabil cu cât s-a petrecut spontan, nu la vreo emisiune de televiziune. Fotoreporterii Click! au fost însă în zonă și au surprins întreaga scenă.

Cristina Rus (39 ani) duce o viaţă de huzur de când s-a căsătorit cu miliardarul Dragoş Bîlteanu (42 ani), în mai 2009. Nu îi lipsesc din garaj mașinile scumpe și puternice, și nici din garderobă hainele de firmă, accesoriile exclusiviste sau bijuteriile unicat. Potrivit revistelor de specialitate, Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat-Crişana, avea în 2014 o avere estimată la 90 de milioane de euro.

img_5225_preview.jpg

Cristina Rus o întreabă pe femeie ce are nevoie și se întoarce în farmacie
foto: BLITZ / CLICK!

Recent, Cristina Rus a contrazis ideea că milionarii ar fi persoane zgârcite și a oferit o lecție de omenie, ajutând o femeie sărmană care cerșea pe bordură, în zona Dorobanți. Fotoreporterul Click! a surprins întreaga scenă, din momentul în care fosta solistă a văzut-o pe femeie pe bordură, cu bebelușul în brațe, și până când aceasta din urmă a primit o cutie mare de lapte praf, cumpărată de Cristina.

img_5235_preview.jpg

Cristina iese din farmacie cu cutia de lapte praf în mână
foto: BLITZ / CLICK!

Ea a intrat inițial în farmacie, apoi a ieșit să discute cu mama sărmană, s-a întors să cumpere cele necesare, iar la plecare i-a înmânat cutia cu lapte praf și i-a făcut "Pa", fluturând palma. Emoționant a fost faptul că și copilul a ales să o salute în același mod.

img_5242_preview.jpg

Se îndreaptă către femeia care stătea pe trotuar, la mila oamenilor
foto: BLITZ / CLICK!

Mult, puțin, nu acest lucru este important, ci faptul că fosta solistă de la Blondy a coborât privirea, a văzut copilul ținut în frig și biberonul gol și nu a rămas nepăsătoare. Există numeroase persoane publice cu posibilități, care au dat dovadă fie de zgârcenie, fie de nepăsare.

img_5257_preview.jpg

Cristina se îndreaptă spre mașina ei
foto: BLITZ / CLICK!

Cristina Rus are trei copii

Cristina Rus, solista care în urmă cu 20 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu are motive să suspine după celebritate. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, o răsfaţă ca pe o prințesă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009, atunci când cântăreaţa era pe val în carieră. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. Mezina familiei, tot o fetiță, a venit pe lume pe 19 ianuarie 2020.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Așa arată fericirea! Cristina Rus întinerește lângă soțul milionar și copiii superbi

FOTO Cristina Rus a împlinit 39 de ani și a chefuit cu prietenele milionare! A fost toată roz-bombon

Loading...
 
 

Citește și

  • Cum a dat căldura, cum toate mămicile-VIP şi-au scos odraslele în parcuri! Fotoreporterii Click! au surprins imagini în exclusivitate cu fiica Cristinei Rus. Micuţa, care seamănă leit cu tăticul, este îmbrăcată ca de pe podium.

  • Cine le poate uita pe fetele de la Blondy? N-ai cum, mai ales că ambele soliste, Andreea Bănică şi Cristina Rus, sunt încă prezente în showbiz. Andreea nu s-a lăsat de meserie, cântă solo, are o familie superbă şi se menţine în topuri. Solista ne-a povestit cum a fost viaţa după Exotic, prima ei trupă, şi Blondy, următoarea, dar şi cum a reunit cele două formaţii într-un concert special.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1