EXCLUSIV Antonia are probleme cu sarcina! Efortul i-ar putea pune copilul în pericol

antonia-si-alex-velea.jpg

Antonia si Alex Velea
Antonia este însărcinată în aproape patru luni cu Alex Velea

De când a aflat că va fi mămică, Antonia pozează în cea mai fericită femeie de pe Glob. Se pare, însă, că solista nu are parte de o sarcină uşoară. Se simte slăbită, are stări de greaţă şi vomită des, iar mai nou pentru a-şi proteja sarcina evită să zboare cu avionul.

În iulie, Antonia (25 de ani) şi Alex Velea (30 de ani) au uimit o ţară întreagă după ce au anunţat că vor deveni părinţi. Acum, sarcina îi schimbă vedetei încet-încet stilul de viaţă. Până deunăzi plină de viaţă, cântăreaţă însărcinată în aproape patru luni se simte acum slăbită şi se luptă zi de zi cu simptomele sarcinii.

Potrivit unor surse din anturajul cântăreţei, aceasta are stări de greaţă, vomită des şi nu mai poate suporta mersul cu maşina sau cu avionul.

Tocmai de aceea a început să spună pas zborurilor peste hotare, chiar dacă sunt în interes de serviciu. În curând va fi nevoită să renunţe şi la concerte, ţinând cont că efortul pe care îl face pe scenă e contraindicat de medici şi i-ar putea pune sarcina în pericol.

Mai mult, organizatorii show-ului KIDSing, unde Antonia se află în juriu, au decalat filmările pentru luna septembrie din cauza problemelor pe care vedeta le are cu sarcina. În ceea ce priveşte sexul copilului, solista încă nu vrea să dezvăluie misterul. Dacă e să ne luăm după simptomele cântăreţei ar putea să aibă din nou o fetiţă. În popor, se spune că dacă ai greţuri matinale severe, vei face o fetiţă.

 

Solista mai are o fetiţă cu Vincenzo Castellano

antonia-si-maya.jpg

Antonia si Maya
Antonia, alături de fetiţa ei, Maya

Antonia nu este la prima sarcină. În august 2010, ea a născut-o pe Maya Rosaria Castellano (4 ani). Un an mai târziu s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano şi tot în aceeaşi zi au botezat-o şi pe micuţă. Cântăreaţa şi italianul s-au despărţit la sfârşitul anului 2012. Problemele au apărut după ce s-a tot zvonit că artista ar avea o aventură pasională cu Alex Velea. Divorţul nu s-a pronunţat încă, iar fetiţa a fost luată de Vincenzo în Italia, unde e crescută de bunici. Antonia şi Vincenzo sunt acum în plin proces pentru custodia fetiţei.

 

Loading...
 
 

Citește și