Exclusiv! Anghel Damian, din «Vlad», se iubeşte cu Lia Bugnar, de la Asia Express

central-02.jpg

Cei doi sunt împreună şi acasă, şi la teatru

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Actriţa Lia Bugnar are 50 de ani şi concurează la reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1). Anghel Damian are 28 de ani şi joacă în serialul „Vlad” (PRO TV). Actorul ne-a povestit în exclusivitate despre iubita lui pe care o aşteaptă înapoi în ţară, să-şi continue planurile comune.

Îndrăgitul actor Anghel Damian (28 de ani) din serialul „Vlad” (PRO TV), unde îl joacă pe Adrian Anuţei, a lăsat în urmă cu ceva timp să se înţeleagă că are o iubită actriţă. Click! a aflat că iubita actorului este nimeni alta decât fermecătoarea Lia Bugnar (50 de ani). Actriţa se află în această perioadă alături de Maria Buză (50 de ani) în Taiwan, unde filmează pentru reality-show-ul „Asia Express” care va fi difuzat anul viitor la Antena 1.

14-central-03.jpg

Maria Buză şi Lia Bugnar, în reality-show-ul de la Antena 1

 

Ne-am întâlnit cu Anghel Damian pe 12 noiembrie la Gala „Globurile de Cristal”, unde a ridicat Premiul pentru Stil Masculin al lui Adrian Nartea (37 de ani) care filmează în Turcia pentru sezonul 3 al serialului „Vlad”. „Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar - n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, ne-a spus actorul care este şi scenarist al serialului. Am vrut să aflăm dacă nu există posibilitatea ca Anghel Damian să joace nu doar rolul lui Adrian Anuţei tânăr, ci şi un alt personaj care seamănă cu el. Actorul scenarist ne-a spus că este o idee pe care este posibil să o pună în practică. Momentan, colegii lui se află în Turcia, unde filmează pentru sezonul al treilea din „Vlad”, serial în care va juca şi Adrian Titieni (56 de ani).

14-central-01.jpg

Anghel Damian şi Olimpia Melinte în serialul de la PRO TV

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5