EXCLUSIV Amărâţi şi încercănaţi, copiii lui Andrei Gheorghe se ocupă de funeraliile jurnalistului

funeralii.jpg

max anastasia funeralii
Max, surprins la o firmă de servicii funerare din Floreasca
foto: Mihai Ionescu

Dispariţia prematură a lui Andrei Gheorghe i-a îngenuchiat pe membrii familiei jurnalistului. Cei patru copii ai săi sunt devastaţi de durere de când au aflat că tatăl lor s-a stins la doar 56 de ani. Cu ultimele puteri, moştenitorii jurnalistului au mers împreună la o firmă cunoscută din zona Floreasca care asigură servicii funerare pentru a comanda cele necesare înmormântării.

Nimeni din familia lui Andrei Gheorghe nu a închis un ochi în noaptea de luni spre marţi. Jurnalistul a fost descoperit mort în baia locuinţei sale din Voluntari, îngrijitorul casei fiind cel care a sunat, după ora 22.00, la 112 şi a anunţat că omul de radio şi tv zace fără suflare întins pe jos doar într-un tricou şi o pereche de boxeri. Aşa l-a găsit şi echipajul medical, care nu a putut să mai facă nimic decât să constate decesul, care se pare că s-ar fi produs cu 12 ore înainte de apelul telefonic. De atunci, familia jurnalistului este devastată de durere. Fosta lui soţie, Petruţa, de care el a divorţat în 2014, îl plânge continuu. Şi copiii sunt afectaţi de pierderea tatălui lor cu care aveau o relaţie extraordinară. Petruța Gheorghe are trei copii, dintr-o relație anterioară, pe Maria (21 ani), Katarina (19 ani) și Maximilian (18 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferență între aceștia și fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria, iubita sa din studenție, de care s-a separat în 2007.

Fata cea mare a jurnalistului, Anastasia nu se afla în ţară în momentul în care tatăl ei a fost găsit, însă va reveni în Bucureşti pentru a-şi lua adio de la acesta.

Fotoreporterii Click! au surprins, marţi după orele prânzului, imagini cu baiatul lui Andrei Gheorghe, dar şi cu fiica vitregă Maria, în timp ce intrau la o firmă de servicii funerare. Ei a comandat tot ce trebuie pentru funeraliile jurnalistului.  

Înainte de a merge în zona Floreasca, ei au dus la IML haine pentru tatăl decedat. Legiştii au finalizat tot marţi necropsia jurnalistului şi se pare că motivul morţii este cauzat de problemele cardiace cronioce pe care Andrei Gheorghe le-ar fi avut. Luni el a suferit un infarct, care i-a fost fatal.        

Loading...

Citește și

 • andrei gheorghe avere

  Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe se ocupă de funeraliile jurnalistului, găsit decedat în vila sa din Voluntari, luni seara. Petruţa Gheorghe şi copiii jurnalistului s-au ocupat de toate precedurile premergătoare înmormântării şi vor ridica în următoarele ore de la IML sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de radio şi tv. Tot ei vor fi probabil şi moştenitorii averii. Potrivit unei declaraţii din 2010, jurnalistul deţinea mai multe terenuri, o casă şi obiecte de artă.

 • katarina dyer mesaj facebook

  Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a produs o mare suferinţă în rândul familiei jurnalistului. Deşi era divorţat de Petruţa, din 2014, fosta soţie a fost devastată când a aflat că cel pe care l-a iubit nebuneşte nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorţii cu doar câteva ore înainte să afle despre decesul jurnalistului, fosta consoartă a omului de radio şi tv făcea glume cu fiica ei Katarina pe Facebook, pe seama morţii.

 • andrei gheorghe viata amoroasa divorturi

  Moartea lui Andrei Gheorghe a provocat multă durere în rândul celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat. Familia jurnalistului este devastată de când a aflat cumplita veste. Omul de radio şi tv a fost căsătorit de două ori, dar nu a reuşit să rămână fericit în mariaje, aşa că a divorţat. De ultima nevastă, Petruţa, cea care îl plânge acum, s-a separat în urmă cu patru ani, dar continua să fie apropiat de ea şi de cei trei copii ai psihoterapeutului.

 • andrei gheorghe cauza deces

  Şoc în lumea televiziunii şi a radioului după ce Andrei Gheorghe a fost găsit luni seară( 19 martie) mort în baia locuinţei sale din Voluntari. Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit după ora 22.00. Conform unor surse judiciare, decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1