Exclusiv! Alex Erbașu va fi tătic.Ce bine arată soția lui, gravidă în 7 luni!

erbasi9898.jpg

Alex și Andra Erbașu vor deveni părinţi peste două luni

Elena Băsescu şi logodnica lui Alin Cocoş nu sunt singurele frumuseţi autohtone care aşteaptă barza. Click! a aflat că Andra, soţia lui Alex Erbaşu, va ocupa un nou statut, şi anume de mămică, pentru că e gravidă în şapte luni. După Paşte, milionarul îşi va strânge în braţe băieţelul.

Bucurie mare pentru milionarul Alex Erbaşu (38 de ani)! Afaceristul va deveni tătic peste doar două luni, iar frumoasa lui soţie va aduce pe lume un băieţel. Vestea l-a făcut pe afacerist să salte de bucurie şi, iată, că după atâta aşteptare, el îşi va strânge în braţe bebeluşul, după Paşte. În acelaşi timp, are şi o strângere de inimă pentru că nu-i sunt alături părinţii care l-au iubit enorm şi care îşi doreau cu ardoare să le facă un nepoţel. Click! a aflat că frumoasa lui soţie, Andra Erbaşu (30 de ani), este însărcinată în şapte luni şi, deşi sarcina este destul de avansată, celebra mămică a reuşit să se ascundă foarte bine de ochii curioşilor pentru că nu s-a îngrăşat prea tare. Şi-a ascuns burtica rotunjoară cu ajutorul cardiganelor, iar prietenele doamnei Erbaşu au aflat destul de târziu că va deveni mămică. Pe 30 septembrie 2017, Alex şi Andra au avut o nuntă cum n-a văzut Parisul, apoi au fugit în luna de miere în Toscana, acolo unde se pare că ar fi conceput bebeluşul mult dorit.  

Erbaşu va avea un băieţel

Frumoasa şatenă s-a alăturat taberei de mămici sexy. Elena Băsescu (38 de ani) este însărcinată în luna a opta cu iubitul ei Cătălin Tomată (26 de ani). Bruneta sexy va naşte al treilea copil al ei, care va fi fetiţă, după cum a lăsat chiar tatăl ei de înţeles, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

eba878.jpg

Elena Băsescu e însărcinată a treia oară

 

Şi afaceristul Alin Cocoş va deveni tătic. Logodnica lui, sexoasa Monica Orlanda, este însărcinată în primul trimestru cu primul lor copil şi se gândesc să-şi legalizeze relaţia pentru ca toţi trei să poarte acelaşi nume.

alincocos43.jpg

Logodnica îi va face un moștenitor lui Alin Cocoș

 

Aşadar, divele sexy au renunţat fără remuşcare la petrecerile exclusiviste, vacanţele exotice şi alte plăceri, pentru că şi-au dat seama că nimic nu egalează sentimentul de bucurie pe care îl dă statutul de mamă. Acum, frumoasele patriei aşteaptă barza şi pregătesc camera bebeluşilor, lista de nume şi bineînţeles, scutecele! În concluzie, anul 2018 va fi plin de nunţi, dar mai ales de botezuri. 

cocossn.jpg

Şi iubita lui Cocoș senior este însărcinată

 

Erbașu și-a organizat nunta cu 100.000 €

O nuntă cu 300 de invitaţi,  cum n-a văzut Parisul, s-a consumat pe 30 septembrie 2017, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost celebrul milionar Alex Erbaşu şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa.

nunta87.jpg

Cei doi s-au căsătorit în toamna lui 2017

 

Peste 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm! Andra a purtat o rochie cum numai în filme mai vezi. Creaţia, semnată Doina Levintza, a fost evaluată la 15.000 de euro, iar trena imensă şi spectaculoasă a cântărit 7 kilograme. Pe scenă au urcat Loredana Groza, Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Iris, Puya, Claudia Pătrăşcanu, trupa Marfar, iar maestru de ceremonii a fost vedeta de la Antena Stars, Mihai Morar. 

Loading...

Citește și