Exclusiv! Aici a murit Marcel Toader. Și-a dat ultima suflare în vila unor prieteni

vila2.jpg

Vila unde Marcel Toader și-a dat ultima suflare
Foto: Blitz

A mers să se relaxeze și să petreacă timp cu prietenii săi, însă soarta a avut alte planuri pentru Marcel Toader. Noi informații de la fața locului dezvăluie că omul de afaceri ar fi făcut infarct în timp ce se afla la masă alături de apropiații. Iată cum arată proprietatea în care Marcel Toader și-a dat ultima suflare!

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă după-amiază, 3 august, la doar 56 de ani. Sursele Click! ne-au dezvăluit că acesta a făcut infarct în timp ce era în vizită la niște prieteni din Periș, Ilfov. Potrivit Antena Stars, bărbatul a fost resuscitat preț de 57 de minute, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta va fi înmormântat luni, 5 august, la Constanța.

Aici a murit Marcel Toader

Noi informații apar însă în cazul morții lui Marcel Toader. Apropiații acestuia au o vilă bine „camuflată” în pădure, lângă casa de vacanță a Administrației Prezidențiale. În momentul în care fotoreporterii Click! au realizat pozele, în fața impunătoarei case se aflau două dintre mașinile lui Marcel Toader.

vila-1.jpg

Marcel Toader a murit în casa unor prieteni
Foto: Blitz

masina-marcel-toader.jpg

Două dintre mașinile lui Toader se află parcate în fața imobilului
Foto: Blitz

masina-toader2.jpg

Foto: Blitz

Marcel Toader a avut probleme financiare

Pe lângă problema cu firma care se ocupa de construcția de piscine, Marcel Toader nu și-a gestionat prea bine finanțele în ultima perioadă. Deși era cunoscut drept un afacerit influent, se zvonea încă de anul trecut că acesta ar fi ajuns în faliment, după ce a fost somat să părăsească apartamentul în care locuia, în urma neplății utilităților timp de mai mulți ani. Toader a fost somat încă din 2018 să-și părăsească datoriile la întreținere, după ce timp de patru ani acesta nu a mai achitat nimic.

Citește și:

Reacția Gabrielei Cristea după moartea lui Marcel Toader: «Nu o să merg la înmormântare»

Cum a reacționat fosta soție Maria Constantin când a aflat că Marcel Toader a murit

 

 

Loading...

Citește și

  • marcel toader

    Pe cât a fost de iubit ca rugbist, pe atât a fost de controversat din cauza femeilor cu care a ajuns la altar! Şase la număr. Marcel Toader, de trei ori campion cu echipa Steaua şi om de bază în naţionala de rugby, cu care a jucat la Cupa Mondială din 1987, a ajuns să fie etichetat drept infidel şi “vânător” de zestre. Nu o spunem noi, ci doamnele care i-au purtat numele. Din păcate, el nu a mai apucat să facă pace cu femeile pe care, la un moment dat, le-a iubit enorm.

  • infarct stop cardiac

    În ultimii ani, bolile de inimă au dus la mediatizarea a numeroase cazuri tragice, iar în rândul persoanelor publice avem destule exemple. Solistul Mihai Constantinescu (73 de ani) se află în moarte cerebrală, la secția de terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca, după ce în dimineața de 13 mai a suferit un stop cardiac. Gabriel Cotabiță și Andreea Bălan au trecut și ei pe lângă moarte, din aceeași cauză, în timp ce fostul premier Mihai Tudose și actorul Florin Busuioc au ajuns la spital cu infarct miocardic. Mulți confundă cele două manifestări, așa că medicul specialist a explicat, pentru Click!, care este diferența dintre infarct și stop cardiac.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1