EXCLUSIV Adevărata viaţă a lui Adrian Nartea, actorul din „Vlad”. E milionar doar în serial

12_01-adi-nartea-in-serialul_vlad.jpg

Adrian Nartea detine rolul principal in serialul "Vlad"

Cu fiecare episod difuzat la PRO TV, serialul “Vlad” şi actorii au din ce în ce mai mulţi fani. Click! a aflat de la Adrian Nartea, deţinătorul rolului principal, detalii de culise ale producţiei, dar şi ce avere are actorul în comparaţie cu personajul interpretat.

Adrian Nartea (37 de ani), interpretul lui “Vlad” din serialul cu acelaşi nume, s-a născut la Braşov, unde a debutat ca fotomodel. A apărut în nenumărate reclame, a colindat lumea ca model şi apoi a început actoria. În 2006 a debutat în serialul “Fastfood”, apoi a avut roluri secundare în serialele “Fetele marinarului” (Antena 1) şi “La Bloc” (PRO TV).

12_05-adrian-nartea-familie-serial-vlad.jpg

În serialul difuzat de PRO TV, alături de celelalte personaje

 

Prezintă evenimente, dar a fost şi gazda unor emisiuni tv, iar în 2017 a participat la reality-show-ul “Fort Boyard” (PRO TV), după care, în acelaşi an, a dat probe pentru serialul “Vlad”. “În februarie 2018 am dat din nou o probă, iar în aprilie, am trecut al treilea casting. În acea săptămână am dat o probă pentru un festival, apoi, joi, am dat probă pentru «Ninja Warrior» (PRO TV), şi vineri am dat iar pentru «Vlad». Am zis că la «Vlad» nici nu mă gândesc, că mi se pare mult prea mare.

Vrea să deschidă la Braşov un magazin de cosmetice

La «Ninja Warrior» mă gândeam că aş vrea, că e pe prezentare, pe sport, ce îmi place, iar dacă nu, măcar să prezint acel eveniment. Au trecut două săptămâni de linişte totală. Când am fost sunat de la Pro TV, eram cu fetele mele, Mara şi Alina (fiica şi soţia – n.r.), în Parcul IOR.

12_02-adi-nartea-cu-masina-lui.jpg

La filmări, conduce bolizi scumpi, dar în parcare îl aşteaptă maşina modestă

 

Şi mi s-a spus că au două veşti, una bună şi una proastă. Şi am zis să mi le zică pe amândouă. M-ar fi vrut prezentator la «Ninja Warrior», dar nu mă lasă pentru că voi fi «Vlad». Am stat 15 minute şi mă uitam la soţia mea şi ea se uita la mine”, ne-a spus Adi Nartea. L-am întrebat dacă se aştepta ca serialul să aibă un aşa impact şi ne-a spus că “la cât de mare a fost proiectul din start, miza că va fi o nebunie”.

12_03-adi-nartea-cu-sotia-si-fetita-lor.jpg

Actorul e căsătorit cu Alina şi au împreună o fetiţă de trei ani, Mara

 

“Dar niciodată nu eşti pregătit pentru ce urmează. Realitatea e de multe ori diferită şi e mult prea copleşitor. Mă bucur de zâmbete şi aprecieri, dar nimeni nu mă critică”, spune actorul. Cât despre ce va urma, ne-a spus că e pregătit de orice: “Nu se ştie încă, poate va urma sezonul 2 din «Vlad». Nu vreau să fac nimic altceva pe termen lung”. De când a început “Vlad”, actorul se dedică aproape în totalitate acestui proiect. “Am acumulat experienţă, însă niciodată nu e destulă. Cât timp faci ceva, fie că ai succes sau nu, e experienţă profesională şi sunt cărămizi aşezate. Dar mai am multe de învăţat. Simţeam că e un moment al meu. Eram într-o cumpănă şi dacă nu se întâmpla «Vlad», schimbam într-un fel macazul. Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm la Braşov, să începem o mică afacere, un fel de beauty concept store”, ne-a mai spus el. Însă cariera i-a rezervat un personaj cu o viaţă de lux. “Vlad” are un bolid Porsche Sport şi unul BMW, câte apartamente vrea şi iahtul de lux Riva. Apartamentul stil Loft filmat în serial, cu patru camere, duplex, cu etaj şi trei pereţi de sticlă, se află la Asmita Towers, în Delta Văcăreşti, iar exterioarele sunt de la Piaţa Presei Libere.

12_04-adi-nartea-cu-un-prieten.jpg

Personajul lui face box, însă Adi e fan al rachetei de squash

 

“Vlad” vrea familie, a iubit-o pe Eliza şi acum e cu Roxana. Când vrea să se relaxeze, aleargă, boxează cu sacul, face abdomene şi flotări. “Vlad” are un frate, “Răzvan”. În schimb, Adi Nartea are un iaht de jucărie şi două maşini, un Audi şi un Volks-wagen. Părinţii lui stau într-o casă la Braşov, el locuieşte de 13 ani în Bucureşti, într-un apartament cu trei camere. “Sunt căsătorit cu modelul Alina Nartea Ferinceac (32 de ani) şi avem împreună o fetiţă de trei ani. Ne-am cunoscut la prezentările de modă, în august 2014 am făcut cununia religioasă la Braşov, după patru ani de relaţie. Fac squash (sport de rachetă foarte rapid – n.r.), snowbord şi am făcut volei. Am o soră mai mare cu un an şi jumătate, Cristina, şi o nepoată, Maria”, ne-a spus actorul.

Loading...

Citește și

  • Actorii sunt pregătiţi încă de pe băncile facultăţii pentru orice rol. Olimpia Melinte (32 de ani), interpreta Elizei din „Vlad”, serialul de la PRO TV, a avut de filmat, conform scenariului, scene picante.

  • andrei aradits olimpia melinte

    Serialul „Vlad” a debutat cu dreptul la Pro TV, iar telespectatorii au făcut deja cunoştiinţă cu personajele principale, interpretate de Adrian Nartea (Vlad), Andrei Aradits (Ştefan) şi Emilian Oprea (Leo). Din distribuţie fac parte şi actriţe superbe, precum Olimpia Melinte sau Monica Bârlădeanu, dar Click! îţi prezintă adevăratele partenere din viaţa celor trei actori: iubitele sau soţiile.

  • Veste bună pentru cinefili! Luni seară va debuta la Pro TV primul episod din serialul „Vlad”, a cărui avanpremieră, demnă de Hollywood, a avut loc joi seară, la Mall Băneasa. Pe covorul roşu au păşit nu numai actorii din serial, ci şi vedetele postului, care au dorit să vadă primul episod al acestei producţii regizate de Jesus del Cerro. Este un serial cu răzbunări, intrigă şi sex.

  • adrian nartea Alina Ferinceac

    Adrian Nartea a dezvăluit că va deveni tătic, în cadrul ediţiei de joi, 15 mai, a emisiunii “Cireaşa de pe tort” de la Prima TV. Căsătorit de anul trecut cu modelul Alina Ferineac, actorul a povestit că a primit vestea când se afla la filmări.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1