Bucătăria nu e despre ”urlat și scuipat”. Exarhu, despre MasterChef și Chefi la cuțite

juriul_masterchef_-_pro_tv.jpg

Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu sunt juraţii MasterChef
Foto: Pro TV

Anunțată cu surle și tobe, emisunea ”MasterChef” cu noul juriul nu a rupt gura târgului și a obținut audiențe mult mai slabe decât show-ul rival de la Antena 1, ”Chefi la cuțite”. Răzvan Exarhu, unul dintre cei trei jurați de la Pro TV, a explicat într-un interviu pentru ”Șapte Seri” ce nu a mers.

”MasterChef” a pierdut lupta directă cu ”Chefi la cuțite”, iar show-ul de la Pro TV a fost mutat mai târziu, ca să nu se mai bată în audiențe cu emisiunea de la Antena 1. Cu o echipă nouă de jurați, printre care o vedetă a trustului Media Pro din perioada de început, emisiunea nu a reușit să convingă publicul.

Răzvan Exarhu a explicat într-un interviu pentru ”Șapte Seri” ce n-a mers. ”«MasterChef» are un tip de prestigiu, de rigoare. Duce bucătăria un pic mai sus de urlat, aruncat cu oale, scuipat și alte mizerii. Bucătăria nu are legătură cu asta, cel puţin în viziunea mea și a colegilor mei. Nu are legătură cu teroarea, cu mizeria verbală, cu alte lucruri“, a declarat Exarhu.

Răzvan Exarhu a debutat în radio în urmă cu peste 20 de ani, la Pro FM, unde a făcut emisiunea ”Rondul de noapte”. A făcut parte din echipa care a pus pe picioare Radio Guerrilla și a avut un post de radio online, Clandestino. Și-a transformat în profesie pasiunea pentru gătit într-o perioadă tulbure din viața lui, despre care vorbește în interviul din ”Șapte Seri”.

Loading...

Citește și

  • salata verde

    E sezonul salatei, tarabele piețelor sunt pline de buchetele verzi, mirosind a proaspăt, iar gospodinele, mai noi sau mai vechi în meserie, se întreabă cum pot spăla frunzele repede și bine. Jurnalistul Răzvan Exarhu, bucătar pasionat, fost proprietar de restaurant, ne oferă pe o metodă simplă și eficientă pe blogul propriu.

  • Încă un sezon “MasterChef”, cel de-al şaptelea, este gata să debuteze pe 13 februarie, la Pro TV. La vremuri noi, juraţi noi, iar Click! a stat de vorbă cu noile vedete, Răzvan Exarhu, Chef Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu, chefii care schimbă regulile în sezonul nou al emisiunii.