Eurovision 2019: Ester Peony a șocat cu sânii la vedere. Rochia a arătat totul

ester-peony-eurovision_1.jpg

ester peony eurovision
Rochia lui Ester Peony, extrem de decoltată
foto: Eurovision România

Ester Peony (25 ani), reprezentanta României la Eurovision 2019, care are loc la Tel Aviv, Israel, pe 14, 16 și 18 mai, a defilat pe corovul roșu cu sânii la vedere. Ester Peony va concura în cea de a doua semifinală, respectiv cea din 16 mai.

Ester Peony a arătat totul pe covorul roșu de la Tel Aviv, Israel, într-o vestimentație transparentă. La petrecerea care a marcat deschiderea Eurovision 2019, ea a arătat totul, inclusiv sânii lăsați. Reprezentanta țării noastre se pregătește pentru prestația de joi seară, 16 mai. Ester Peony, alături de ceilalți membri din delegația României la Eurovision s-au întâlnit luni, 13 mai, cu reprezentanți ai comunității locale și jurnaliști acreditați la concursul internațional, în cadrul evenimentului organizat de Institutul Cultural Român din Tel Aviv în colaborare cu Televiziunea Română și Ambasada Republicii Moldova în Israel, la Centrul Cultural Enav.

Ester Peony a cântat în engleză, română și franceză

Reprezentanta României a impresionat audiența cu un recital susținut în trei limbi – engleză, română și franceză. Ester Peony a interpretat „On a Sunday”, piesa României la Eurovision 2019, dar și „Dernière danse”, hitul lansat în 2013 de Indila și „De-ai fi tu salcie la mal”, șlagărul Mihaelei Mihai. Pe scenă a urcat și Anna Odobescu, reprezentanta Moldovei la Eurovision 2019, care a cântat piesa din concurs, „Stay” și a invitat audiența la o horă autentică moldovenească, bătută pe ritmuri de peste Prut. Cele două artiste au fost susținute din public și de Sergey Lazarev, reprezentantul Rusiei la ediția din acest an a competiției internaționale.

ester-peony-eurovision_2.jpg

ester peony eurovision
Pe 16 mai, Ester Peony intră în semifinala Eurovision 2019
foto: Eurovision România

Eurovision 2019 debutează astăzi, cu prima semifinală, în direct la TVR

Publicul din România va afla astăzi cine sunt primii finaliști Eurovision 2019 în show-ul care deschide competiția, marți, 14 mai, de la ora 22.00, în direct şi în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional. Artiști din Slovenia, Belarus, Cehia, Muntenegru, Cipru, Serbia, Finlanda, Polonia, Ungaria, Estonia, Portugalia, San Marino, Islanda, Georgia, Australia, Belgia, și Grecia vor urca pe scena de la Expo Tel Aviv în prima semifinală a concursului. Doar 10 dintre cei 17 concurenți vor merge mai departe, în Marea Finală.

Cum se votează la Eurovision 2019

În afară de locuitorii acestor țări, în această semifinală votează și fanii Eurovision din Spania Franța și Israel. Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia – sunt calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Israel, însă votează, conform tragerii la sorți, în semifinale. Cu o zi înainte, artiștii au concurat în show-ul realizat exclusiv pentru juriile de specialitate, ale căror punctaje vor fi date publicității doar după Marea Finală.

Pe 16 mai, Ester Peony intră în semifinala Eurovision 2019

Ester Peony, reprezentanta noastră la Eurovision 2019 cu piesa „On a Sunday”, va urca pe scenă pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de Ester, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta. Televiziunea Română va transmite în direct şi în exclusivitate spectacolele Eurovision 2019 de la Tel Aviv, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+.

Citeşte şi:

Eurovision 2019. Ce părere au străinii despre reprezentanta României

Eurovision 2019. Tot ce trebuie să știi despre concursul Eurovision de la Tel Aviv

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1