Eugenia Şerban a întinerit cu 20 de ani după ce şi-a reparat pleoapele

eugenia114-vedete-eurgenia-.jpg

Mai 2016. Actriţa arată impecabil acum

Din nou bisturiul a făcut minuni cu vedetele! Deunăzi, Click! vă anunţa că actriţa Eugenia Şerban (46 de ani) s-a programat la o operaţie de blefaroplastie, înainte de Paşte. La cum arată acum, ar trebui să-şi schimbe buletinul.

La aproape o lună după ce s-a lăsat pe mâna chirurgului Călin Doboş, bruneta cu ochi ca safirele arată ca la vârsta majoratului. Unde mai pui că şi trupul e mai atrăgător, nu doar faţa, pentru că Eugenia a dat jos 11 kg, alegând o alimentaţie bazată strict pe salate şi carne la grătar. Aşadar, în urma operaţiei din 24 aprilie, Eugenia a scăpat de ochii căzuţi, de excesul de piele, iar faţa ei arată ca la  20 de ani.

eugenia214-vedete-eugenia-s.jpg

Aprilie 2016. Eugenia Şerban, înainte de operaţie

“Blefaroplastia e o procedură de chirurgie plastică, cu rolul de a îndepărta excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc pungile şi excesul de piele al pleoapelor. Astfel, se elimină aspectul obosit şi îmbătrânit al ochilor şi se pot ridica şi sprâncenele”, ne-a explicat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică. O astfel de operaţie durează 30 de minute, recuperarea se face în 10 zile şi costă între 600 şi 800 de euro. „Sunt extrem de mulţumită de rezultat, am avut emoţii, dar domnul doctor a făcut minuni”, ne-a declarat şi Eugenia Şerban. Actriţa a şi glumit pe seama cearcănelor de dinainte: „Am plâns mult în telenovele”. Ea a jucat în “Inimă de ţigan” (2007), “Aniela” (2009) etc.

Simona Traşcă şi-a mărit fundul, iar Natalia Mateuţ şi-a pus silicoane

trasca14-vedete-trasca-bun.jpg

Simona Traşcă şi-a mărit posteriorul cu propria grăsime

Alte două vedete s-au operat în Săptămâna Mare. Natalia Mateuţ (21 de ani), fosta asistentă TV a lui Mihai Morar, de la Antena Stars, şi-a dorit un bust mai sexy, astfel că medicul Vitalie Stan i-a pus implant mamar de 300 de mililitri. Se spune în popor că rabdă baba pentru frumuseţe, aşa că şi ea a trecut prin dureri postoperatorii: ”Nu mă aşteptam să mă doară atât de tare. Am fost intubată, căci am avut anestezie generală şi simt o jenă, tuşesc. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, aş face oricum această operaţie, cu toate durerile”, a mărturisit Natalia Mateuţ.

mateut14-vedete-mateut.jpg

Natalia Mateuţ şi-a pus implanturi de 300 ml

 

Dar şi Simona Traşcă (36 de ani) a jelit de durere, după ce şi-a mărit posteriorul cu propria grăsime: ”Sunt foarte-foarte umflată! Am dureri. Ca o febră musculară mai puternică, ca după sală. Am ditamai curu’ acum”, le-a spus ea, prietenilor.

 

Loading...

Citește și

  • eugenia serban

    Actriţa Eugenia Şerban trăieşte de mai bine de opt ani un adevărat coşmar. Are mari probleme cu sânii, care s-au necrozat, iar singura şansă pentru a se salva este să facă o mastectomie. Intervenţia se lasă aşteptată, căci actriţa vrea să se opereze în străinătate, iar asta o va costa o avere.

  • eugenia serban

    Eugenia Șerban (46 de ani) a trecut prin clipe groaznice, despre care a povestit acum aproape doi ani. Actrița a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru a-și scoate silicoanele, dar s-a ales în acest fel cu necroze la nivelul sânilor. Cu toate acestea, acum este fericită că poate să se bucure de viață.

  • natalia mateut actrita comedie

    Fosta asitentă a lui Mihai Morar a evoluat profesional. După ce a renunţat la a mai conduce invitaţii în platou, Natalia Mateuţ a acceptat să apară în câteva secvenţe ale emisiunii "În puii mei" de la Antena 1. Bruneta face furori cu decolteul ei periculos de adânc.

  • S-a terminat! Natalia Mateuţ răsuflă uşurată după ce judecătorii Tribunalului Bihor au decis să înceteze în cazul ei procesul penal pentru fraudele cu carduri bancare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1