Eugenia Șerban, după ce a avut două tipuri de cancer: "Surorile din Canada veniseră să mă vadă pentru ultima oară”

eugenia-serban.jpg

Eugenia Șerban, o femeie greu încercată de viață
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

A fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a stat nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație. Eugenia Șerban a reușit însă să învingă temuta boală! Acum, actrița, în vârstă de 52 de ani, nu se mai teme nici măcar de virusul Covid.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri crunte despre lupta ei cu cancerul, boală care s-a declanșat pe nepusă masă. „Timpul poate fi foarte scurt. Făcusem mamografie cu șase luni înainte să aflu că am cancer și un prieten de-al meu, doctor, mi-a trimis ecografiile în Turcia și nu aveam nimic. După șase luni l-am sunat și i-am zis am cancer! A zis că nu se poate, că nu e adevărat!”, a povestit actrița, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

"Mama a aflat mult mai târziu, după câteva luni bune"

Cel mai greu a fost pentru Eugenia să dea de veste familiei sale că suferă de cancer. Pe mama sa nu a avut curajul să o anunțe, iar surorile din Canada au venit într-un suflet să o vadă. „Mama a aflat mult mai târziu, după câteva luni bune, la insistența surorilor mele, care erau foarte speriate că va afla din presă. Nu am vrut s-o anunț, dar presa nu a aflat. Am două surori în Canada și una aici. Cele din Canada au aflat de la sora cea mare care stă aici cu mine. Surorile din Canada au venit să mă vadă. Au venit cu teama că s-ar putea să fie ultima dată când mă vor vedea”, mai spus actrița. Ca o ironie a sorții, Eugenia Șerban a mărturisit că a jucat rolul femeii bolnave de cancer la sân, în telenovela „Regina”.

Citește și:

Eugenia Șerban, coincidențe sumbre legate de cancer. «Cel mai greu a fost când mi s-a spus că voi rămâne fără păr»

Eugenia Șerban a aflat că are două tipuri de cancer. «Am ales să merg mai departe»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5