Este de o frumusețe ireală! Fiica unei vedete de la noi face furori!

noelle_vlasov.jpg

noelle vlasov
Noelle Vlasov are 12 ani
foto: arhiva personală

Are un nume de sezon și o frumusețe de neegalat. La numai 11 ani, Noelle Vlasov, fiica creatorei de modă Ingrid Vlasov și a fostului manechin Marian Nedelcu, are cont pe Instagram, postează poze în care apare alături de vedete de primă mână și îi face pe fanii ei să exclame că e mai frumoasă decât Antonia.

”Momentul ăla când o fetiță de 11 ani e de 9999999999999 ori mai frumoasă decât tine!”, scrie cu admirație o tânără în dreptul imaginii în care Noelle (Crăciun în limba franceză), apare alături de Antonia.

noelle vlasov antoniaZoom
Noelle Vlasov, alături de Antonia
foto: arhiva personală

 

Puștoaica este fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov (43 de ani) și a fostului manechin Marian Nedelcu (36 de ani). Pare să fi moștenit trăsătirule perfecte ale tatălui său și înclinația către frumos de la mama ei.
De altfel, Ingrid Vlasov declara într-un interviu pentru Adevărul că și-a crescut fiica în spiritul frumosului. ”Noelle este înclinată către design, dar nu numai. Către artă în general. Toți trei suntem firi foarte creative. Asta face parte din viața noastră și, implicit, din viața ei.”

noelle vlasovZoom
Noelle, alături de părinții ei, Ingrid Vlasov și Marian Nedelcu
foto: arhiva personală

Micuța este nelipsită de la evenimentele mondene cu ștaif ale Capitalei, la care apare însoțită de părinții ei. Cel mai recent, a participat la Premiile ELLE, unde s-a fotografiat alături de Antonia și Inna.

noelle vlasov innaZoom
Noelle Vlasov, alături de Inna
foto: arhiva personală

Pentru Ingrid Vlasov, anul 2015 nu a fost unul foarte bun. Fiica fostului şef al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, liberalul Mihai Vlasov, şi soţul ei au aflat că sunt urmăriţi penal de procurorii anticorupţie pentru complicitate la abuz în serviciu.
Folosindu-se de influenţa lui Vlasov, cei doi ar fi obţinut beneficii pe seama Romexpo, companie a Camerei de Comerţ. Ingrid Vlasov a fost plătită cu peste 20.000 de lei pentru ca imaginea firmei ei să apară în Buletinul Oficial al Camerei de Comerţ, în timp ce Nedelcu ar fi beneficiat de 220.000 de lei, fără să presteze ceva, precum şi de închirierea Casei Leda la chiria „derizorie” de 500 de lei pe lună, apoi de promisiunea de vânzare a acestui imobil cu doar 100.000 euro.
loading...
Loading...

Citește și

  • Ingrid Vlasov

    Creatoarea de modă Ingrid Vlasov şi soţul ei, Marian Nedelcu, ce lucrează în aceeaşi branşă, sunt urmăriţi penal fiindcă ar fi încasat sume mari de bani absolut nejustificat. Ingrid (43 de ani) a intrat în vizorul DNA la o zi după ce se lăuda pe reţelele sociale cu rochia-halat creată pentru femeia anului 2015 în muzică, Lady Gaga.

  • Tatăl surorilor Ingrid şi Vanda Vlasov a încurcat-o! Mihail Vlasov, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile. El este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbritraj.