Emoționant! Gestul făcut de Elena Merișoreanu, după moartea colegilor săi de breaslă

elena-merisoreanu1.jpg

La gest emoționant a recurs Elena Merișoreanu, pentru a onora memoria colegilor de breaslă care au decedat
Foto: Arhivă personală

Elena Merișoreanu se simte întristată de faptul că tot mai multe valori românești, colegi și prieteni de-ai artistei, se sting din viață. În ultimii ani, cântăreața de muzică folclorică a trecut prin momente dificile, după ce și-a pierdut mai mulți colegi de scenă, iar în ultima perioadă aceasta s-a confruntat personal cu o problemă de sănătate la corzile vocale, fiind nevoită să treacă și printr-o intervenție chirurgicală în acest sens. Iată la ce gest emoționant a recurs Elena Merișoreanu, pentru a onora memoria colegilor săi de breaslă care s-au stins din viață.

În cadrul unei emisiuni „Star Matinal de Weekend”, difuzată de postul de televiziune Antena Stars, Elena Merișoreanu a vorbit cu tristețe despre faptul că tot mai mulți artiști autohtoni se sting din viață. Cum printre aceștia s-au numărat și colegi se scenă de-ai îndrăgitei artiste, aceasta a dezvăluit gestul emoțioant pe care a decis să-l facă, împreună cu câțiva colegi de breaslă, în memoria celor ce nu se mai află printre noi, care s-au numărat printre valorile României și pe care cântăreața i-a stimat, de-a lungul carierei lor. Astfel, Elena Merișoreanu a decis să organizeze pomeni și parastase, în cinstea colegilor săi artiști, care au trecut în neființă. 

„S-au dus prea mulți colegi de-ai noștri. Publicul nu trebuie să știe problemele noastre. Poate acasă aveam pe cineva bolnav, poate un deces, dar pe scenă trebuie să uităm. După cortină, lăsăm totul, uităm. (..) Eu întotdeauna am așa, o premoniție și îi visez pe colegii mei. Acum o săptămână, eu și colegii mei am făcut pomeni, parastase pentru toți colegii noștri. Și ne-am simțit cu sufletul împăcat pentru că am fost alături de ei. (..) Nu există nicio zi în care să nu spun o rugăciune. E foarte trist, că s-au dus totuși prea repede dintre noi”, a declarat Elena Merișoreanu, în cadrul emisiunii anterior menționate. În urmă cu mai bine de un an, Elena Merișoreanu a suferit după ce Ileana Ciuculete a murit, dat fiind faptul că cele două artiste erau bune prietene, așa cum însăși Elena Merișoreanu a declarat, în urmă cu ceva vreme.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1