Emily Burghelea a aflat sexul bebelușului! Este însărcinată în 7 luni și vrea să nască în apă

emily-burghelea.jpg

Emily Burghelea este însărcinată in șapte luni

Fosta asistentă de la „Acces direct”, Emily Burghelea, a dat în urmă cu câteva zile vestea cea mare: este însărcinată! Tânăra în vârstă de 21 de ani a vrut să țină inițial sarcina secretă, ea făcând anunțul când deja era gravidă în șapte luni. La fel, nu a vrut să afle nici sexul bebelușului până în clipa când acesta va veni pe lume. Însă frumoasa blondină nu s-a putut abține și a mers să afle sexul primului ei copil.

Emily, împreună partenerul ei, Andrei, au făcut marele anunț cu puțin timp în urmă, în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, prin intermediul unei piese muzicale făcute împreună cu Bibanu. „La insistențele părinților și ale prietenilor am aflat sexul copilului, deși noi nu ne-am dorit. Voiam să aflăm atunci, la naștere, cum se făcea pe vremuri. Este fetiță, așa cum și-a dorit tati! O să fie o zăpăcită ca maică-sa. Culmea, eu nu am avut nici o poftă. Mi-aș dori să nasc în apă. Nu știu încă unde se poate face asta. Nu am făcut nici o pregătire. Andrei deja a intrat în panică. Eu fac fotografii cu burtica non stop”, a declarat Emily Burghelea, la Teo Show.

Soțul lui Emily a visat că vor avea fetiță

Cei doi s-au hotărât să afle sexul bebelușului la presiunile familiilor lor și după ce Andrei, iubitul lui Emily, a visat fetița. „Am primit presiuni din partea familiei, acum cu o săptămână am fost la doamna doctor și i-am zis să ne spună, pentru că eu deja visasem tot. Că era fetiță și chiar și cum o cheamă. E un nume românesc, oricum”, a declarat Andrei la aceeași emisiune.

emily_burghelea-andrei-iubit_.jpg

Iubitul lui Emily, Andrei, a purtat mască și la nuntă
foto: arhivă personală

Fosta asistentă TV Emily Burghelea a ținut secret nu doar sarcina, dar și chipul soțului ei, Andrei. Pe Instagramul blondinei, dar și la emisiunile tv, partenerul acesteia apare tot timpul cu ochelari și cu o mască. Chiar și în ziua nunții, în imaginile postate de Emily Burghelea pe rețelele sociale, Andrei apare cu chipul acoperit de o mască colorată. Nunta celor doi a avut loc anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie. Emily Burghelea a fost cerută de soție în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, iar atunci, deși era în stare de șoc, a spus un „DA!” hotărât. Emily si Andrei au petrecut Craciunul la părinții soțului ei, iar vedeta a fost în culmea fericirii, deoarece socrii au primit-o cu bațele deschise. Emily Burghelea, în vârstă de 21 de ani, vine din Constanța și este pasionată de modă, ceea ce a împins-o să își încerce norocul într-un show cu și despre modă, „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Ulterior ea a fost asistenta Mirelei Vaida la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, de unde a demisionat cu mare scandal.

Citește și:

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, dezvăluiri noi: «Mirela, ieri mă bălăcăreai, azi mă iubești»

VIDEO Emily Burghelea a spus DA! Fosta asistentă a Mirelei Vaida a fost cerută în căsătorie la televizor

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1