Emilia Ghinescu, despre traumele din copilărie: «Ne bătea cu ce nimerea»

emilia.jpg

Emilia Ghinescu

Cântăreaţa de muzică populară şi-a deschis sufletul şi a povestit despre amintirile triste din copilăria sa, tatăl biologic al acesteia nu a vrut să aibă o relaţie cu ea.

Artista este mama a trei copii, şi îşi doreşte să le ofere o altfel de educaţie acestora, deoarece nu-şi aminteşte cu plăcere de bătăile pe care le primea de la tatăl ei.

"Tot timpul trebuie să fiu zâmbitoare, dar uit de probleme când urc pe scenă. Fac şi mâncare şi curăţenie. Am crescut şi am învăţat alături de băiatul meu Andrei. Mă uit la Andrei şi îmi dau seama că nu ştiam despre ce e vorba şi cu ce se mănâncă activitatea de mamă. Nu puteam să-l veghez pe Andrei, deoarece şi mie mi se făcea somn lângă el. Făceam lucrurile din instinct. (...) Noi am fost generaţia bătută. Tata ne bătea cu ce nimerea şi nu aveam voie să facem anumite lucruri. Eu sunt din a doua căsătorie a mamei mele, însă mereu am întrebat-o pe mama de tata. Tatăl meu nu a vrut să aibă o relaţie cu mine, însă nici eu nu am insistat. Am înţeles că nu prea stătea pe acasă", a declarat artista la Acces Direct.

Emilia Ghinescu a povestit despre riscurile pe care le-a întâmpinat când a rămas însărcinată, dar şi despre relaţia cu tatăl copiilor ei şi cu soacra sa.

A existat riscul să nu pot face niciun copil, iar doctora mi-a spus să îi mulţumesc Domnului dacă am să reuşesc, întrucât exista şansa să fac un blocaj renal. Aveam nevoie să mă ajute cineva cu o problemă şi o prietenă mi-a spus de Sebi. Ne-am întâlnit la o cafea, el se apropia din ce în ce mai mult de mine, iar eu mă retrăgeam. A fost un adevărat stres când m-am întâlnit cu mama lui Sebi. Contrar lucrurilor ăstora, soacra mea m-a primit foarte bine şi nu m-a întrebat de ce m-am despărţit sau cum era în familia mea. Dacă m-ar înşela, l-aş ierta, dar ce i-aş face după... Nu aş putea să iert faptul ca bărbatul meu să aibă o relaţie de lungă durată, în paralel", a continuat artista.

 

Loading...