Emil Rengle profită de carantină pentru a se autodescoperi! Coregraful a renunţat temporar la reţelele de socializare

emil-rengle-vorbeste-despre-iubire-1.jpg

emil rengle
Emil Rengle
Foto Facebook Românii au talent

Emil Rengle, în vârstă de 29 de ani, câștigătorul sezonului opt al emisiunii Românii au talent a fost afectat în mod direct de pandemia de coronavirus. Noul virus i-a închis afacerea pe care o inaugurase în luna februarie, o școală de dans din Oradea. Cu toate acestea, Emil nu s-a lăsat demoralizat și este hotărât să profite de autoizolare pentru a se reintra în conexiune cu propria persoană. Iată cum plănuiește Emil să transforme o situație neplăcută în una din care va avea multe de învățat!

Emil Rengle se află în autoizolare de la jumătatea lunii martie precum mulți dintre noi și este hotărât să nu se lase cuprins de gânduri negative în perioada în care va sta în casă. Deși a fost nevoit să își închidă temporar activitatea școlii de dans din Oradea, el este la fel de activ, căci ține lecților celor dornici să învețe tainele dansului în mediul online. Mai mult decât atât, Emil își dedivă o bună parte din timp autodescoperirii, după cum chiar el a mărturisit. Coregraful este determinat să renunțe pentru o perioadă la rețelele de socializare și la viața virtuală pentru a se putea conecta la adevăratele sale valori, conform propriilor declarații.

emil-rengle-tocuri.jpg

emil rengle
Emil Rengle i-a impresionat pe juraţii de la Românii au talent cu un număr de dans pe tocuri
Foto Facebook Românii au talent

„M-am hotărât să fac un mic experiment în următoarele zile. Nu sunt nici primul, nici ultimul care face treaba asta, dar o să stau departe de social media o perioadă. Știți că vin după o perioadă de carantină în care, pur și simplu, aproape că mi se lipise telefonul din mână. Am stat numai și numai pe telefon. E bine să fim informați, dar parcă prea stăm încontinuu conectați la lumea virtuală și uităm să ne conectăm cu noi înșine. Pe scurt, vreau să stau cu mine, nu cu telefonul. O să mă gândesc la voi și o să încerc să vă transmit din energia aia pe care o aveam când ne conectam cu noi, nu cu internetul. O să fiu tot timpul recunoscător internetului pentru ce mi-a adus în viață și sunt convins că, după pauza asta, o să mă întorc la el într-o versiune mai bună de-a mea”, a fost mesajul transmis de către Emil tuturor prietenilor virtuali. 

emil-rengle-carte.jpg

emil rengle
Emil Rengle și-a îndemnat prietenii virutali să renunțe, măcar pentru câteva zile, la rețelele de socializare pentru a redescoperi cititul
Foto Arhivă personală

Pentru a demonstra că s-a apucat serios de treabă, nu s-a putut abține să nu încarce o fotografie cu cartea sa preferată, de până acum, pe care o consideră utilă în lupta împotriva anxietății și pe care a recomandat-o urmăritorilor săi. „În această perioadă mulți dintre noi ne confruntăm cu un nivel ridicat al fricii și anxietății, însă nu trebuie să ne lăsăm copleșiți de acestea. Dimpotrivă, trebuie să învățăm cum să le diminuăm intensitatea și cum să le controlăm. Există multe cărți pe această temă, iar una dintre ele, pe care eu v-o recomand din tot sufletul este „Dansul fricii”. Haideți să dansăm împreună în loc să ne fie frică”, a conchis Emil.

Emil și-a ajuitat sora să își îndeplinească visul

Emil Rengle (29 de ani) a investit banii în pasiunea lui pentru dans, dar și-a ajutat și familia formată din tatăl taximetrist, mama casnică și sora, Dalma (31 de ani), muncitoare la o fabrică din Oradea.

3.jpg

emil rengle
Emil Rengle promovează salonul surorii sale prin diferite fotografii pe care le încarcă pe paginile conturilor sale de socializare
Foto Arhivă personală

A ajutat-o pe Dalma să-și deschidă propria afacere în domeniul serviciilor de înfrumusețare, iar acum tânăra este fericită că și-a putut îndeplina una dintre cele mai mari dorințe. Adesea, Emil încarcă pe rețelele de socializare fotografii prin care promovează salonul surorii sale, semn că îi este alături.

Loading...
 
 

Citește și