Ema Uta, regina machiajelor, a împlinit 29 de ani și a făcut chef "pe opulență", cu multe vedete

ema-uta-daniela-crudu.png

Sărbătorita Ema Uta, alături de Daniela Crudu
foto: Instagram

Luni seara (17 august) a fost petrecere mare în București. Celebra Ema Uta, make-up artist pe care se bat vedetele, și care se ocupă de imaginea unor soliste precum Antonia și Delia, a împlinit 29 de ani și a făcut un chef inedit. Candy-bar colorat, burgeri uriași, tort cu dolari din marțipan, dar și bancnote cu chipul ei pe post de decor, toate au fost pe placul vedetelor invitate.

Petrecere cu muzică de toate genurile în buricul Capitalei: de la manele, până la hip-hop și hituri vechi, americane. Meniul a fost și el variat: s-au mâncat burgeri, cartofi prăjiți, aripioare picante, s-a făcut întrecere cu shoturi de vodkă, iar invitații s-au delectat cu două torturi: unul în formă de sac cu bani, altul în formă de burger uriaș. De bar și de cocktail-uri spectaculoase s-a ocupat Valentin Luca, campionul mondial la flair-bartending, pe care l-am văzut în trecut și la "Românii au talent".

claudia-iosif-dorian-daniela-crudu.png

Dorian Popa, iubita lui, Claudia, și Daniela Crudu
foto: Instagram

Ema Uta a împlinit vârsta de 29 de ani și a fost înconjurată de toată spuma influencerilor care face furori pe Instagram. Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, cântăreața Raluk, cântăreața Jo, Daniela Crudu sunt doar câțiva dintre cei care s-au distrat la party-ul în stil american. Sărbătorita a avut și ea o ținută atipică, sexy, roz-bombon, iar pentru coafură a ales două cozi lungi, cel mai probabil din extensii.

ema-uta-raluk.png

Ema Uta și solista Raluk
foto: Instagram

S-a dansat toată noaptea, iar pentru decor s-au folosit bancnote cu chipul sărbătoritei. Într-un cuvânt, opulența a fost cuvântul de ordine, asta și pentru că Ema câștigă enorm din machiajele pe care le realizează, iar la cursurile ei s-au înghesuit tinere din toată România.

tort-ema-uta.png

Tortul sărbătoritei
foto: Instagram

Citește și:

Ele sunt româncele care s-au pozat cu Jennifer Lopez şi Rihanna

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1